Hvem er hun?

vert Jeg er en vaskeægte Aalborggenser med en hang til tyl skørter og store knolde, med en stor passion for 50’er looket. Min stil er gennemgående feminin og jeg elsker alt med lidt strut i skørtet. Hele mit liv har jeg boet i Aalborg, og jeg er sikker på – at her vil jeg blive, byen er nemlig fantastisk. Og så er jeg mor. Mor til Valdemar fra 11.07.2015, efter Valdemar er kommet til verden, har min fokus flyttet sig rigtig meget. Og efter en pause i Januar 2016 til Maj 2016, har jeg besluttet at bloggen nu skal være en blanding af mode/familieblog/livstilsblog.. Ja lidt af det hele!

Jeg har blogget i over 3 år, og har gennem årene udviklet mig selv, og min stil. Hvilket også var hensigten til at starte min blog tilbage i maj 2012. Min blog har givet mig selvindsigt, mod og lyst til at udvikle. Uden mine søde læsere, ville jeg ikke have modet til at vise hvem jeg virkelig er! Derfor værdsætter jeg hver og én! Og nye modtages med kyshånd.

Velkommen til mit univers.

 

 

6 meninger om “Hvem er hun?”

    1. Hvor dejligt, Anne Sofie 🙂 velkommen til! Og mange tak, det var da håret var helt kort 🙂 det var dog en dyr fornøjelse da mit hår gror helt ustyrligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *