At møde søde mennesker..

Da vi var i Kolding i fredags mødte vi som sagt en sød blogger og hendes søde veninde (som også burde blogge 😉 *hosthost*)

Efter showet tog vi ud og fik en drink og bagefter tog vi til “the after party”, det var rigtig hyggeligt. Og så fedt at møde andre bloggere. Vi fik også snakket lidt med designeren, Justian Kunz, som bare er super sød og nede på jorden.

Da turen skulle måd Aalborg, blev vi spurgt om en sød model kunne få et lift til Aalborg, og selvfølgelig kunne hun det! Hun var blevet brændt af en anden model, så er det jo altid dejligt at kunne hjælpe lidt 🙂 Turen hjem brugte vi det meste af tiden på at køre bag en lastbil, der virkelig slingrede ud i nødsporet og ud i overhalingsbanen. Woot :O Så Katrine fik snakket med politiet og Marianne (modellen) snakkede med firmaet. Men så gik tiden da 😉

Ps. nu har jeg fået klippet det tossede garn jeg rendte rundt med. Puha, det trængte virkelig!!

Pps. Har du husket at deltage i min give-away?

9 meninger om “At møde søde mennesker..”

  1. HOV – jeg troede jeg havde sagt at jeg IKKE skulle på nogle blogs!! Men anyway, tak for en hyggelig aften piger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *