Sættekasse fra HAY

Vores badeværelse er dybt kedeligt, det er så lille og svært at indrette til noget hyggeligt.

Men så fandt vi denne fine sættekasse fra HAY, som virkelig har givet vores lille badeværelse et hyggeligt pift. Udover sættekassen har jeg sørget for at få nogle farver ind, vores toiletspand er orange, sæbedispenseren er gul, tandbørstekrus er røde og vores toiletbørste er grøn. Alle de funky farver er fra Zone – der var nemlig et lager udsalg i Ciry syd i Aalborg hvor jeg fik det hele i nakken, nærmest..

Hvis du selv kunne bruge sådan en fin sættekasse, som nædvendigvis ikke behøver at være i brug på et toilet, så kan du købe den lige her.

 

14 meninger om “Sættekasse fra HAY”

 1. God ide 🙂 vores badeværelse er også mega kedeligt – vi har dog altid legetøj liggende på gulvet, faktisk i hele lejligheden! Men hvad pokker med en 14½ måneders drengebasse, skal der jo være børnevenligt;-) 
  Det vildeste der sker på vores badeværelse er, 2 lyngplanter og et billede af en tiger fra Kbh zoo.
  Kh Camilla

  1. Hehe, det skal der da også være plads til 🙂 Masser af legetøj.
   Der er trods alt planter på jeres badeværelse, jeg aner ikke hvor jeg skulle plasere en plante på vores :p

  1. Jeg er især vild med at vi kan ha’ så mange ting på badeværelset, før stod det jo i soveværelset da der ikke var andet end vasken at sætte ting på 🙂

 2. Hejsa Anne Chathrine, 

  Ej det var da en piv hamrende god ide! Den tror jeg altså jeg copy paster to the max – el dvs det bliver en gave til min kære veninde, for hun har nemlig lidt hate til sit beadeværelse på 😉 – og fødselsdag på næste torsdag hihi 🙂  

  1. Hej Line! 🙂

   Hvor er det dejligt at du kan bruge det til noget 🙂 Det er jeg glad for, og håber din veninde vil blive glad for sættekassen! 🙂

 3. De er så fine, hay-sættekasserne – har selv en over spisebordet – plexiglasset giver virkelig pyntetingene lov til at træde frem, og det er også en rigtig sjov idé til badeværelset 😀

  – Anne

  1. Jeg er helt enig, alt kommer virkelig til sin ret! 🙂

   Er også vild med man kan få forskellige størrelser af sættekassen, måske skulle jeg invistere i en mere til mine pynteting 😀

 4. Ej hvor er det fedt. Det var da en skide god idé. Jeg synes altid, at badeværelser er lidt svære – i hvert fald, når det er små badeværelser, men det der ser vildt fint ud 🙂

  /Stine 

  1. Jeg er helt enig, det kan/er side svært med de små badeværelser. Hvad pokker kan man stille op med dem 😀 hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *