Min stil (indsæt spørgsmåltegn)

Jeg har været lidt rundt omkring hvad angår stil, vil jeg selv mene. Da jeg var 12 år var jeg en snotforvirret teenager som ikke vidste hvem hun var og hvad hun var. Jeg kunne ikke finde ud af hvor jeg passede ind. Jeg var bare en letter overvægtig usikker pige. Efter måneders plageri fik jeg et par UFO bukser af mine forældre, fordi der syntes jeg sk8ter var det vildeste og Avril Lavigne the stuff.

Så startede jeg på efterskole lige da jeg var fyldt 15 og mødte nogle piger i anderledes tøj, som jeg syntes var mega sejt. Jeg ville også skille mig ud. Jeg kan tydelig huske det første hul jeg klippede i mine bukser med en neglesaks (det eneste jeg lige havde på mit værelse), jeg var så bange for hvad min mor ville sige. Men jeg syntes selv det var total bad ass og følte ærligtalt at ”nu kunne jeg da ikke blive sejere!” hehe.

Jeg begyndte at gå med nitter, på hals og arme. Ikke som det er moderne i dag 😉 Og meget sort make up på øjnene. Avril blev byttet ud med Korn og Slipknot og jeg ville slet ikke indrømme at jeg stadig hørte Spice Girls i smug.

Jeg begyndte at hænge ud i Kildeparken og drak lunken pilsner sammen med andre typer. Jeg husker den tid som rigtig sjov og fed. Hold da op jeg morede mig. Jeg følte virkelig at jeg passede sammen med de venner jeg havde fundet. Nogle er jeg da stadig gode venner med i dag. Især Lykke, som jeg faktisk vil kalde min bedste veninde.

Da jeg var omkring 17 gik jeg mere i sorte lange kjoler eller sorte nederdele. Men som tiden gik blev mit tøj skiftet ud med cowboybukser og trøjer fra only i forskellige farver.

Nu, vælger jeg  egentlig bare det tøj jeg bedst kan lide og syntes passer sammen.  Jeg syntes ikke at jeg kan sætte mig selv i en boks som ”poptøs”, ”punker” eller ”sk8ter”.

Jeg er mig, og det er vel også det bedste.

25 meninger om “Min stil (indsæt spørgsmåltegn)”

 1. Fedt indlæg!
  Hvor er jeg bare GLAD for, det ikke kun er mig, der har været igennem en “skater-periode”, iført alt for baggy UFO-bukser (det er jeg meget lidt stolf af, nu jeg tænker tilbage! haha) Senere begyndte jeg, fuldstændig som dig, at rende rundt med lidt for tung sort øjenmake up og selvlavede hullede bukser – Jeg brugte dog sandpapir! Hihi.

  Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  1. TAK 😀 hehe.
   Og hvor er det skønt at se du også har været igennem det. UFO bukserne var da for seje?! Haha. Mine blev virkelig brugt meget.
   Sandpapir ligefrem? Det er sgu godt gået. Hehe man må jo tag hvad der dur.

  1. Hehe, jeg var total bad ass, kat! Syntes jeg i hvert fald selv at jeg var.
   Ja, alle har vel været lidt rundt 😀

 2. Jeg tror vi alle har været forbi diverse tøjstile i løbet af teenageårene, personligt var jeg hippie, skater og punk inspireret 🙂 en sjov blanding når jeg billeder haha 😉
  Kh Camilla  

 3. Et rigtig godt indlæg. det var spændende at læse om dine forskellige perioden med avril lavigne og den lidt mørke periode, hehe 🙂 Det er sjovt som man skifter stil henad vejen, men det er jo klart når man ændrer sig personligt og bliver mere og mere voksen 🙂

  1. Tak skal du ha’ Christina 🙂
   Det har du fuldstændig ret i, man bliver jo ældre og mere voksen samt sikker på sin personlighed.

 4. Haha fedt indlæg! Jeg tror altså også, at man skal igennem flere forskellige stilarter – det gælder da om at få prøvet lidt af. Jeg har da selv gået fra skater til poptøs til flipper, men føler nu, at jeg har fundet mig selv og den stil som passer til mig ved bare at købe det, jeg kan lide og som jeg føler mig tilpas i, ligesom du også siger.

  Jeg tror da ikke, at man kan putte mig i en kasse længere, kan man? Haha.

  /Stine 

  1. Hehe 😀 mange tak!
   Hvor sjovt at du også har været lidt igennem, skater, det kunne jeg ikke lige forstille mig 😀
   Men det var jo også lige det, jeg føler også jeg har fundet mig selv og så kommer ens egen stil vel også 🙂

   Syntes ikke man kan putte dig i en bestemt kasse mere, måske en Stine kasse 😀

 5. Selv har jeg ikke været igennem den “sorte periode”, men skater-perioden, hvor Razz vandt børne melodi grand prix, dét har jeg været igennem. Tro det eller ej, men jeg gik faktisk også til hip hop. Jeg gik i store baggy jeans, oversize sweatshirts, de der kæmpe sko, som fik ens fødder til at se fem numre større ud og selvfølgelig bandana på hovedet. Om jeg fortryder? Nej, egentlig ikke, for jeg havde det meget sjovt og det var jo smart på daværende tidspunkt 😉

  http://www.sofiescloset.dk 

  1. Haha! Razz var også grunden til jeg ville ha’ de UFO bukser. Eller jeg syntes hans dansere var TOP NIIICE. hehe.
   Hvor er det sjovt. Det var total smart på daværende tidspunkt.

 6. Skønt indlæg – det får alle minderne frem om de mere eller mindre (set i bagklogskabens lys) vellykkede stilperioder i mit liv;) Jeg har også forsøgt mig med lidt af hvert – sort makeup og sort tøj, hippiestil mm.;) Det er måske bare noget man skal igennem;):)
   

  1. Tak søde Sussi 🙂
   Dig i sort make up kunne jeg ikke lige forstille mig 😀 Billede? Hehe.
   Tror også bare det er noget man skal igennem i teenage årene.

 7. Jeg glemmer aldrig dengang jeg synes det smarteste i verden, var langt pandehår og blå øjenskygge op til øjenbrynene – det var selvfølgelig allerbedst i kombination med hvide ufobukser og en lidt for kort og lidt for stram sort top. For helvede jeg lignede jo et trafikuheld.. 

  Men hey, du er sgu kommet ret godt fra det 🙂  

  1. Åh! Håret med kort strit bagi. Det kan jeg godt huske, det havde ALLE bare, men jeg måtte ikke for min mor. Jeg skulle ha’ langt hår.
   For satan da med den blå øjenskygge, det husker jeg godt. Det så ikke ligefrem pænt ud 😀

   Men tak, jeg er også selv ret godt tilfeds med at jeg er kommet ud af det, på den gode side 😉 og i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *