Glutenfri pasta med kødsovs. Mums!

Forleden lavede jeg kødsovs med denne blanding fra Svansø, egentlig har jeg aldrig brudt mig særlig meget om sådan nogle færdiglavet blandinger, men denne sag fra Svansø har overrasket mig positivt! Det smagte rigtig godt. Og så er den økologisk. Jeg tilføjede bare lidt mere hvidløg og chili – for jeg kan li’ det stærkt!

//Sponsoreret indlæg

8 meninger om “Glutenfri pasta med kødsovs. Mums!”

  1. Uhm, det ser faktisk lækkert ud! Og det ligner bestemt ikke at den kommer fra en dåse 😉 Måske at jeg også burde købe sådan en dåse til de aftener man ikke gider stå i køkkenet!

    1. Det var også rigtig godt! 🙂
      Og så er det meget nemt, der skal selvfølgelig lidt salt og peber i, men det er mest smag og behag.

  2. Jeg ef normalt heller ikke til færdigsovser, men man kan da blive glædeligt overrasket 🙂 det ser meget lækkert ud, får helt lyst til pasta – min lokale Super Brugsen har fået den bedste glutenfrie pasta 😀
    Kh Camilla  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *