10 Comments

 1. Kom lige forbi 🙂 Ja, jeg synes også at det er super fedt at få nye læsere.

  Jeg lærer sku aldrig hverken at lave sushi eller spise det. 🙂 Men lækkert ser det ud.

  God dag herfra
  ninnak.blogspot.dk  

  • Anne Cathrine

   Hej Ninna, velkommen til! 🙂 Håber du bliver hængende.
   Sushi er bare noget af det bedste! Har du smagt noget der er lavet ordenligt og ikke det fra supermarket? 🙂

   • Jeg endte faktisk med at gå ned og købe sushi i går, men jeg var doven så tog det nærmeste sted som i virkeligheden er en pakistansk restaurant som også sælger sushi og pizza (weird combo…) – jeg er sikker på at de laver glimrende pakistansk mad, men deres sushi var altså ikke noget at råbe hurra for…øv! Det har bare gjort at jeg nu har ENDNU mere lyst til (god) sushi!

    • Anne Cathrine

     Haha, hvor ærgeligt at det smagte dårligt. Kan næsten forestille mig at pakistansk pizza er bedre end deres sushi!
     Håber du snart finder noget god, ordenlig sushi. Ellers må du lave det selv! Det er super nemt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *