Give away med Guinot

Så er der give away tid igen og denne gang er det i samarbejde med Karina Christiansen som ejer KC Beauty i Aalborg, hun har en lækker webshop fyldt med gode produkter. Kig forbi! 🙂

DU kan vinde et supert lækkert rensesæt fra Guinot – enten Lait Hydra Fraicheur, Lotion Hydra Fraicheur, Lait Hydra Confort eller Lotion Hydra Confort.

Alle kan deltage – unge som gamle, piger og drenge!

Rense produkt til alle hudtyper Lait Hydra Fraicheur;
Med denne delikate rensemælk kan man både rense ansigt og øjenområdet på én gang. Lait Hydra Fraicheur er udviklet til alle hudtyper og alle aldre. Den er baseret på de reneste planteingredienser bl.a. rose ekstrakt, der virker plejende og lettere beroligende på huden.

Skintonic til alle hudtyper Lotion Hydra Fraicheur; Frisk lotion uden alkohol der fuldender rensningen efter rensemælken. Den fjerner de sidste spor af evt. make-up og efterlader huden frisk og ren med fornyet velvære.

Rense produkt til den tørre hud Lait Hydra Confort ; Lækker, blødgørende rensemælk der øjeblikkeligt giver tør hud en mere komfortabel følelse samtidig med at den blidt fjerner make-up fra hudens overflade. Rensemælken er rig i konsistensen og nærer huden med vegetabilske olier.

Skintonic til den tørre hud Lotion Hydra Confort; Frisk lotion uden alkohol der fuldender rensningen efter rensemælken. Den fjerner de sidste spor af evt. make-up og efterlader huden med fornyet komfort, smidighed og velvære.

Jeg har blogget om Guinot før og udtrykt stor begejstring for dette lækre mærke. Faktisk er jeg ret så misundelig på jer heldige læsere!

Guinot er nemlig på verdensplan den mest udbredte hudplejeserie på skønhedsklinikker – Guinot er bl.a. kendt for deres Hydradermie-behandling, stjernen indenfor hudpleje, deres luksuriøse look og super professionelle markedsføring. Alle produkter er udviklet uden brug af parabener og genmodificerede organismer.

Det eneste I skal gøre for at vinde et sæt er; gå ind på KC Beauty’s facebook side HER og “syntes godt om” og derefter følg mig på Bloglovin HER! Hvis du ikke er på Bloglovin, så går det også nok 🙂


Du skal skrive i kommentarfeltet hvilken sæt du kunne tænke dig at vinde, og  så skal du huske at skrive din mail så vi kan kontakte dig når konkurrencen er slut.

Konkurrencen løber til og med d. 8 oktober, derefter vil der blive trukket lod og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

Go’ fornøjelse! 🙂

43 meninger om “Give away med Guinot”

 1. Uh, lækre ting! Jeg vil allerhelst vinde Lait Hydra Confort fordi jeg virkelig døjer med tør hud på kinderne (og det bliver helt sikkert ikke bedre når nu vinteren nærmer sig!)

 2. Uh, sådan lidt selvforkælelse er ikke dårligt!:) Jeg har det med at forsømme min hud, men nogle lækre produkter ville være en fantastisk motivation til at komme igang igen!:)  Jeg vil derfor rigtig gerne være med:)

 3. Sikken dejlig give-away! Jeg er i gang med at teste forskellige produkter til min hud, som jeg faktisk har haft lidt småproblemer med hele mit voksne liv, så det kunne da være sjovt at prøve dét her også! Jeg er på den til tør hud 🙂 
  Og så følger jeg selvfølgelig allerede på bloglovin’ 🙂

  og ps. Jeg er vild med dit nye design herinde! Sikken forvandling 🙂 

 4. Tak for kommentaren på min blog, jeg har svaret 🙂

  Jeg håber det er i orden jeg bare har gemt din blog i min blogliste, altså en mappe jeg har på computeren med blogs jeg tjekker hver dag 🙂 Jeg tjekker nærmest aldrig bloglovin. Hvis det ikke er i orden så skriv lige, så liker jeg 🙂

  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have følgende sæt;

  “Skintonic til alle hudtyper Lotion Hydra Fraicheur; Frisk lotion uden alkohol der fuldender rensningen efter rensemælken. Den fjerner de sidste spor af evt. make-up og efterlader huden frisk og ren med fornyet velvære.” 

  Din blog er vildt fin, du har nu fået en ny “følger” 🙂 

 5. Ih hvor lækkert! Jeg følger hellere end gerne med 🙂

  Ønsker mig hydra-sættet! Det lyder rigtig godt! Det gør de begge nu!

  KH Regitze 

 6. Jeg vil helst vinde Lait Hydra Confort det lyder rigtig godt og har længe godt kunne tænke mig at prøve det, da jeg i alle de år jeg har renset min hud har brugt det samme.. Det er altid rart med fornyelse (:
   follover på bloglovin, liker på facebook og krydser fingre 😉

 7. Hej
  Jeg vil meget gerne være med i din giveaway konkurrence. Er ny på din blog og glæder mig meget til at følge den videre 🙂 

 8. Jeg kan ikke få lov at bruge min normale email konto, siden melder fejl når jeg gør det:O(
  Men jeg er med alle steder:O) Og ønsker mig til alle hudtyper.

  Med venlig hilsen

  Gitte Frigaard
  som normalt bruger denne email: gitte@frigaard.info      

 9. Vildt lækker konkurrence! jeg har længe været fan af Guinots skønne produkter. Specielt deres kølende gel er  fantastisk til både hævede ben og til myoser i nakke og skuldre. Skulle jeg være så ærkeheldig at vinde, ville min tørre hud elske Hydra Confort-serien 🙂

 10. Mums!! Super skønne produkter!! Må straks smide et stort lod i puljen om drømme
  om sættet til tør hud…;O)
   
  Der krydses poter…

 11. Hydra Fraicheur er vidst den der passer bedst til min hud. Jeg har førhen brugt Guinot, og er kæmpefan, er min SU-indkomst dog ikke, så Guinot er en kær ven jeg ikke har set længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *