Dagens #26 + En tur i tivoli! Wee!

Kjolen er det første loppefund jeg købte i København, jeg laver et andet indlæg hvor I kan se den bedre 🙂 Den er fra Secone Female og kostede mig kun 40 kr. Ved godt jakken går meget igen i de sidste par indlæg, men den er bare så dejlig en overgangsjakke.

I lørdags tog vi ti tivoli om aftenen. JEG ELSKER TIVOLI! Gik og glædede mig som et lille barn hele dagen til vores tivoli tur, og jeg skulle klart op og prøve et par rutchebaner. Til aftensmad spiste vi på Nimb, som virkelige ydede en særlig service, de kom nemlig med en glutenfri bolle til mig. Hvor sødt er det lige? 😀 Maden smagte sindsygt godt og så var det slet ikke nær så dyrt som jeg havde troet det ville være.  Har du været på Nimb før?

Kl 22.45 var der fest fyrværkeri. Nøj, hvor var det fedt og med musik der passede til. Jeg stod og klappede i hænderne og havde svært ved at skjule min begejstring. Rent ud sagt, så hoppede og hvinede jeg hvergang der kom et ordenlig knald. Wauw hvor var det flot.
OG lyset i tivoli er bare SÅ smukt! Hehe, jeg var i hvert fald godt underholdt hele aftenen.

9 meninger om “Dagens #26 + En tur i tivoli! Wee!”

    1. Det er virkelig et must at komme i Tivoli når man er i København. Det var også det første jeg sagde til min veninde, at det skulle vi altså bare!! 😀

    1. Det var så skønt! Kan mærke jeg helt savner det, nu hvor jeg har blogget om turen og set på billeder.
      Afbrækket var total tiltrængt kan jeg godt mærke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *