Dagens #19 med mint”pastil”

Lige et hurtigt indlæg på vej ud af døren. Jeg laver ikke rigtig andet end at arbejde pt, enten i praktikken eller der hvor jeg er vikar. Så mine outfits billeder bliver ikke nær så spændende, som jeg ellers godt kan lide at gøre dem. Håber I kan leve med det?

Jeg har de bukser på, som jeg bloggede om i sidste indlæg. Er nu glad for djævlen overtalte mig til at købe dem. Hihi. Syntes de giver sådan et frisk pust på en normal arbejdsdag.

Hvad står din onsdag på?

Det er i aften jeg trækker lod om min give away, som kommer fra helt egen lomme. Ja nemlig, så skynd jer 🙂

6 meninger om “Dagens #19 med mint”pastil””

  1. Den farve klæder dig bare rigtig rigtig godt:) Jeg har endnu ikke selv ‘vovet’ mig ud i bukser med andre farver end de ‘klassiske’, men  jeg kunne godt overtales til at gå med det par du har på, for hvor er de bare fine!!!:) og så er du jo bare smuk!:)

    1. Ih, mange tak 🙂
      Jeg er blevet helt tosset med farvet bukser, det gør hverdagen lidt sjovere 😀
      Hvor er du sød!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *