Den første dukkert (og sidste?)

Det var første gang i år jeg kom i havet og måske den sidste? For det virker da som om at sommeren er på vej væk igen. Øv øv. Det var ellers så dejligt, selvom jeg skriger som en sindsyg når jeg kommer i vandet.. Haha. Jeg er både bange for krabber og brandmænd. Ja og så blev jeg sgu også brændt af en! Det gør satme ondt! Og hvor typsik er det ikke lige?

Vi tog dukkerten oppe i Hou, hvor Jonas’ onkel har et sommerhus. Det endte også spontant med grill og vin hygge med Jonas’ onkel i sommerhuset, så vi kom sent hjem i går.

Har du nået en dukkert før sommeren tager retur?

8 meninger om “Den første dukkert (og sidste?)”

    1. Der var ikke mega mange i går, som der var i sidste uge. Men fuck det gjorde ondt! Løb ind som en stukket gris imens Jonas lignede et stort spørgsmåltegn :p haha.

  1. Jeg har ikke været under vandet, men mine forældre siger at det er så lækker oppe ved deres sommerhus ved Nykøbeing Sjælland. 
    Men håber at jeg når det 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *