Veninder og Batman

I går var jeg i biografen med to veninder, den ene som jeg ikke har set i 100 år fordi hun bor i København.

Og så til filmen, den kan jeg sørme godt anbefale (hvis man altså er til sådan nogle superhelte-film) Jeg både; grinte, blev bange, græd og blev forskrækket. Jeg syntes det er så træls de ikke laver flere, syntes nemlig at Christian Bale gør det rigtig godt som Batman!

 

6 meninger om “Veninder og Batman”

  1. Nu er Christian Bale også ret så sød 😉 Jeg satser på at skulle se filmen på dvd, jeg vil hellere bruge mine aftner sammen med sønnen. 
    /Camilla 

    1. Ja det er han sgu 🙂 Kan godt forstå du vil se den hjemme på en DVD, men der er nu noget særligt ved at se den i biografen, med lyden og stemningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *