Dagens med kat på

I dag har jeg gjort rent, for i morgen har jeg fødselsdag.

 

Og nu er jeg ved at bage fødselsdagsboller, fedtfattige fødselsdagsboller,  yep, fedtfattige. Ingen smør kun en smugle olie og lidt mælk. Søgte nettet rundt efter en opskrift, da jeg simpelthen ikke magter de her feeede boller, jeg skal jo også ha’ smør på bollen!

 

Videre til titlen, jeg var ved at tage billeder af mit outfit da Bella ville være med..

 Jeg fik ikke taget et ordenligt billede af det hele.. Min fotograf er ikke hjemme, så I må nøjes.

Go’ sommeraften til jer.

ps, ang vejret i morgen høre jeg at der kommer skybrud, så jeg vil bare lige sige at det har INTET med mig at gøre 😉

4 meninger om “Dagens med kat på”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *