Summer love

1. Juli.

Festivaller landet over begynder så småt at starte, ferie fylder min mave med bobler. Det slog mig i morgen, igennem mine voldsomme tømmermænd, at jeg ikke skal op mandag. Aaah, om jeg nyder det? Jaha!

Jeg skal dog ikke til nogen festival, det er bare ikke lige mig det dér med at sove i telt.

 

Det var rigtig hyggeligt i går, det var første gang Jonas mødte den siden af familien og syntes det gik rigtig godt 🙂 I dag har jeg bare plejet mine tømmermænd, sovet i hængekøjen, og været i bilka.. At tage i bilka den første søndag i måneden er næsten selvmord, men det gik. Jeg tog en lur da vi kom hjem ;o)

I får lige nogle stemningsbilleder her søndag aften. Har I ellers haft en god weekend?

Billeder lånt hos: www.pinterest.com

6 meninger om “Summer love”

 1. Snyd at du kan sove længe i morgen. Det vil jeg også 🙂
  Haha ja kunne godt forestille mig at der var mange mennesker i Bilka. Der var overrakende nok ikke så mange inde i byen. 

 2. Gid det var mig der kunne sove længe! Jeg har været til min lillebrors fødselsdag, nu er han officielt teenager 🙂 Sikke noget møg med din kat, er den ok?? Min kat tissede blod da hun havde blærebetændelse.
  /Camilla 

  1. Vi er lige kommet hjem fra dyrlægen, Bella har blærebetændelse og skal ha’ antibiotika i 10 dage. Det var heldigvis ikke mere, var sgu mange for hun skulle under kniven 🙁

   1. Stakkels lille kat 🙁 Jeg syntes det var meget svært at give Jackie(min kat) piller, men vi fandt en løsning hvor min mand holdte hende og åbnede hendes mund, så kunne jeg “kaste” en pille langt ned i halsen på hende. Det var meget voldsomt, men hun blev rask indenfor få dage 🙂
    /Camilla 

    1. Ja det er bare synd for hende 🙁 er også spændt på hvordan det går, når hun skal ha’ de piller. Hun er meget kræsen :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *