Outfit Of The Day #204

dagens 210

//Skjorte – Second Female // Jeans – Gina Tricot // Espadrillos – VRS // Ur – Daniel Wellington // Ring – Carré // Solbriller – Ray Ban//

For et par uger siden købte et par dejlige espadrillos i skind til sølle 149,- Se det er et kup. De er rigtig dejlige, og kan gøre et outfit ret fint, synes jeg.

Jeg nyder tiden i sommerhus med Jonas og Valde. Dog går de næste dage ind til Aalborg, hvor Valde skal til børnelæge onsdag, vaccineres torsdag, og på fredag skal jeg ind og svinge bas armen til DJ SASH! I Karolinelund. Men sommerhuset, hvor er det lækkert at være i et hus med have. Valdemar nyder at lege i sandkassen og at han kan kravle frit rundt. Vores kat Bella er også med, og utroligt nok, nyder hun det også. Hun er nemlig lidt en halvmærkelig kat, så vi frygtede lidt hendes reaktion. Men hun slapper også helt af og får lov til at være ude (dog i sele)

 

Billeder // Katrine Guldbæk 

8 meninger om “Outfit Of The Day #204”

  1. Det er virkelig dejligt! Vi mangler bare noget sol og varme. Mange tak 🙂 Jeg er også glad for den!

  1. Tak! 🙂 Jeg er også rigtig glad for den.
   Jeg har sådan lyst til at bo i hus, efter at ha’ været her i over en uge! Kommer virkelig til at mangle det, når vi kommer hjem.

 1. Du ser SÅ skøn ud – og vildt lækker skjorte. Det var den du havde på da vi var på Cafeministeriet, ikk? 😀
  Det kan være vi ses i aften. Jeg skal nemlig også ud og give den gas til DJ Sash og Italiobrothers. Wuuhuu!! 😛

  1. Mange tak! Hvor er du sød <3 Ja, det var den jeg havde på da vi var ude og spise 🙂
   Jeg holder øje med en pæn høj blondine så 😉 :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *