Valdemars første år

valde 1

Jeg har været et hormonelt vrag disse dage. Valdemar blev 1 år den 11 Juli. Og jeg begriber ikke, at jeg slynger den ultimative kliché sætning ud: “Hvor blev tiden af?!?”

For et år siden, kunne han ingenting. Han kunne hverken holde hovedet, se mere end 10 centimeter, han ville ammes hver time, han sked mig på kinden, tissede mig i øjet, gylpede i mit hår.. Han var dejlig til trods, men hold nu op han er HERLIG nu. Han er på nippet til at gå, han ævler løs på Valdemarsk, han vil ud i verden og kigger sig ikke tilbage. En lille udbryder som kravler på trapper og jagter Bella i hele lejligheden.

Jeg begriber ikke at mit år hjemme med Valdemar nu er slut i august. Jeg har nemlig fået fuldtidsarbejde i en specialbørnehave. Og Valde skal i dagpleje, heldigvis har vi fået den sødeste i Aalborg! Jeg har nydt min barsel til fulde. I starten synes jeg det var hårdt og svært at udføre alle mine forventinger (og de forventninger der blev stillet til mig) – men nu kan jeg godt mærke, at jeg kommer til at savne det helt vildt. Vi har gået til babysvømning fra han var 3 måneder til 11 måneder, det er bare et hit. Vi har fået os en sand vandhund, som svømmer hundesvømning med luffer på, selv.

Nu er han en tumling, og han er så klar til verden udenfor. Jeg har fået den mest selvsikre og tapre mand. Og jeg glæder mig til at følge ham resten af livet <3

 

2 meninger om “Valdemars første år”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *