Kræs om din baby med KRAES babybad

IMG_3652-down

//Sponsoreret – modtaget til test//

Kemi, sæbe, parabener og parfume. Det er bestemt noget, mødre ikke har lyst at smøre eller bade deres små poder i. Da  jeg opdagede dette nye produkt fra KRAES på facebook, måtte jeg bare prøve! Alt er tiltalende i dette lækre produkt. Lige fra indpakning, de små søde træskeer, nuttede små klemmer og den lækre babyhud efter badet.

Helt fra start, ville jeg undgå sæbe på Valemars lille babykrop, så længe så muligt. Men nu blev vores søn født med en stor sort hanekam, som skulle vaskes. Efter et par uger var vand ikke nok, jeg måtte ty til sæben, så min lille babys hanekam ikke lugtede af gylp, sved og modermælk. Det var med stor ærgrelse at skumme den lille fyr ind i sæbe, men nu har jeg været så heldig at prøve KRAES på Valde, og det er bare fantastisk! Sæben er smidt ud og frem med det sunde alternativ.

Jeg har ikke brugt sæbe på Valdemar i over en måned nu, og hans hud er SÅ lækker. Før var jeg nød til at smøre ham ind i cremer efter hvert bad. Det har jeg ikke gjort siden KRAES kom i vandet, og sæben blev smidt ud. Det er utroligt, hans hud ufattelig lækker og blød.

Begge produkter er jeg helt oppe at køre over. Både Havre & Kokos samt Havre & Dødehavssalt. Det emmer bare af kvalitet. Men hvordan og hvorfor kom KRAES til? Personerne bag, har selv et barn med sensitiv hud, og begyndte derfor at eksperimentere på alternativer til sæbe.

“I vores research stødte vi på et råd mod kløe – havre. Igennem historien er havre beskrevet som et anerkendt middel mod kløe, men ikke nok med det, havren skulle også have egenskaber til at rense, fugte og beskytte huden. Med en vis skepsis begyndte vi at tilsætte havre til badevandet, og straks kunne vi se en lindrende effekt. Det første vi lagde mærke til var at huden føltes blødere og fugtigere efter et bad, og at kløen tydeligvis blev reduceret. Over det næste år forsøgte vi os med at tilsætte andre naturlige ingredienser, for at finde den optimale formula til at lindre, fugte, rense, samt forebygge.”

–  babykraes.dk

 Lige nu er vi i sommerhus, men overvejer kraftigt at hoppe i badekaret når vi kommer hjem, med en omgang Havre & dødehavssalt. Håber det også kan hjælpe på min hud, da jeg har fået en omgang eksem i fjæset. Det må komme an på en prøve!

2 meninger om “Kræs om din baby med KRAES babybad”

    1. Det er det smarte ved skalede babyer! Ingen behov for sæbe. Men når I når der til, kan jeg virkelig godt anbefale KRAES!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *