Krøller hele natten?

krøller hele natten ja tak

//Dette indlæg er IKKE sponsoreret //

Jeg var ved frisøren for et par uger siden, og blev bekendt med dette vidundermiddel til krøller – dem som vi laver med glattejern eller krøllejern.

Kender du ikke det, at stå i evigheder og lave de flotteste krøller og give dem en ordentlig røvfuld hårspray? For SÅ må det da holde.. Men ak, håret klasker sammen og ligner .. lort.

Min frisør lavede krøller på mig, med denne Anti Gravity Spray fra Kevin Murphy. Og jeg var nød til at købe en med hjem, til 198 kr. Jeg puttede lidt i det våde hår, og så føntørre. Derefter sprøjter jeg sprayen på hver enkel tåt, inden jeg krøller. Og det holder! Jeg lavede krøllerne igen i lørdags, de blev udsat for både til blæst, regn og en tur i byen. Da jeg vågnede søndag, havde jeg stadig ret fine krøller.

Så hvis du heller ikke har haft heldet med hårsprayen i krøllerne, så kan jeg virkelig anbefalde Anti Gravity! Og generelt anbefale Kevin Murphy, det er guf for håret.

12 meninger om “Krøller hele natten?”

  1. Den virker smart!!
    Jeg har “heldigvis” krøller naturligt, men at få håret til at forblive glat er ikke det nemmeste for mig, så har du nogle tips i den retning modtager jeg med kyshånd 😀

    1. Her tænker jeg, at anti gravity også kan bruges. Bare du sprøjter produktet på inden du glatter. Det holder meget godt på håret.

  2. Uh, det lyder som et fantastisk produkt. Jeg synes nemlig tit mine krøller er blevet helt “flade” når jeg har været udenfor, og det er ret træls når man har brugt tid på at lave dem :o).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *