Hygge hos by Schøn

by schøn

I onsdags var jeg til mit første blogevent i 2016 – det er knagme skønt at være tilbage. Vi blev kræset om med bobler, slik, lækre goodiebags med blandt and produkter fra Clinique, hårelastikker fra The O, og et gavekort til butikken og meget mere.

by Schøn  er en lækker butik med alt hvad hjertet begære, der er både makeup, accessories og lækkert tøj. Lige nu er der rigtig meget til 40%!  Også på webshoppen. Hvis du vil gøre et godt køb, synes jeg du skulle kigge forbi. Jeg kom derfra med en stor bærepose og jeg glæder mig til at vise indholdet. Lone, der ejer butikken, tager selv til Paris og udvælger det tøj hun vil sælge i butikken.

by Schøn er en lidt anderledes butik, det er primært en webshop,  men Lone har åbnet i hendes showroom om torsdag fra 14-17:30 og ellers laver hun også events. Man skal være minimum 5 piger, og så disker Lone op med lækkerier til dig og dine veninder, giver et lille makeup kursus og viser, hvordan hun vil style de forskellige items.

 

4 meninger om “Hygge hos by Schøn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *