IKEA legekøkken hack

ikeahack2

Den anden dag var vi et smut i Ikea, egentlig for at købe lidt små ting. Men vi kom ud med meget andet end vi egentlig tog afsted efter – Det må være effekten på ikea. Vi købte blandt andet dette legekøkken til Valdemars 1 års fødselsdag.

Jeg har så tænkt mig at “pimpe” det lidt op! Derfor har jeg snuset lidt rundt på pinterest og fundet nogle flotte DIYs. Jeg er sågar i en facebookgruppe, hvor det KUN handler om at lave ikeas legekøkken pænt. *Indsæt smiley med dråbe på panden* Hvad der dog ikke findes grupper for….

ikeahack

I går købte vi klæbefolie i Bauhaus til bordpladen. Så skal skabene males hvide, dog kan jeg ikke beslutte mig for, hvilken farve håndvasken(og alt det andet) skal være. Bronze? Sølv? Kom gerne med input!

10 meninger om “IKEA legekøkken hack”

 1. De kan simpelthen blive så fine de køkkener – bare det var så “nemt” at lave ens eget køkken om 🙂 Og dejligt at have dig tilbage på bloggen igen 😉

  1. Ja! 😀 Jeg kunne ikke lade være længere 😀 De er så fine, og vi går snart igang med at male. Glæder mig sådan til at se resultatet. Så har jeg også sat en masse fint legemad i træ, på Valdemars ønskeliste.

  1. Hej.
   Beklager det sene svar.
   Du kan se det færdige projekt i et tidligere opslag.

   Facebookgruppen hedder “legekøkken” – God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *