Outfit Of The Day #202 – Kirsebær og et comeback

kirsebær

//Kimono – Ebay // Jeans – Gina Tricot // Sko – Bianco //

Pausen er slut, og nu er jeg atter tilbage ved tasterne. Jeg glæder mig til rigtig at komme igang igen, og jeg har en masse i ærmet (nok mest i hovedet, men det skal nok komme ud 😉 ). Bloggen vil stadig indholde outfits og mode, men nu kommer der også lidt familieblog indover, DIY’s og meget mere.

Det er en uvant sag atter at stå foran kameraet, nok en tilstand jeg lige skal vænne mig til. Jeg står jo og kigger alle andre steder hen, end på Katrine, som heldigvis havde tålmodig nok til min ‘akavethed’. Nu har jeg haft disse billeder på kameraet et stykke tid, og jeg har faktisk fået en ny fritz siden. Jeg har fået klippet cirka 10 centimeter af, for det trængte VIRKELIG! og en omgang farve. Lidt anderledes end jeg normalt gør(farve i en bøtte), men den dyre tur ved frisøren med ombre.

17 meninger om “Outfit Of The Day #202 – Kirsebær og et comeback”

  1. Velkommen tilbage, glæder mig til at se og læse dine indlæg 🙂
    Håber du og guldklumpen trives.
    Du ser skøn ud i det outfit under de ligeså smukke træer 🙂

    1. Tak Katrine! Dejligt at det ikke er hammer tydeligt :p
      Ja det er så flot med kirsebær træer, bare en skam, at de forsvinder så hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *