Pause

Ja, det har jo været længe undervejs, men jeg vil lige sætte ord på det. Jeg vil gerne bringe kvalitet og velovervejede indlæg på bloggen, men tiden finder jeg desværre ikke til det. Dagen er med fuldfart frem i Valdemars favør. Når han er puttet, så er jeg træt! Og stener mest tv og Instagram. Jeg har ikke bragt det på bloggen som jeg ønskede, det har gået hurtigt og er alt for sløset. Det skal sgu være ordenligt.

Så jeg tager en pause på ubestemt tid, måske helt indtil Valde starter i dagpleje. Tiden med ham er dyrbar og vigtig, og helt fantastisk. Det skal nydes og vi ses forhåbenligt på Instagram.

Kys!

og en lille pause-baby i stedet for en pausefisk.

image

 

4 meninger om “Pause”

  1. Jeg havde det på fornemmelsen, men øv alligevel. Glæder mig til du vender tilbage og indtil da ses vi på insta 🙂

  2. Det er da kun forståeligt, din søn er vigtigst:-)
    Havde jeg et barn, ville dette også komme i første række.
    Nyd hinanden og håber du kommer tilbage om ikke alt for længe 🙂
    Og godt nytår til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *