Julekort fra vissevasse

korttt
Juleaften er på torsdag, og tiden er bare fløjet afsted! Jeg synes lige, at det har været sommer, og nu har jeg sendt julekort… Jeg har brugt disse fine enkle kort fra vissevasse, som bare emmer af hygge og dansk jul (bortset fra, at vi vist ikke får sne i år??) Jeg synes de er så fine, og ville selv elske, at få så fint et julekort i postkassen. Med kortene, var der selvfølgelig et billede af Valdemar, det er jo ham, som har præget 2015 allermest! Så meget, at alt andet må vente, og det går også ud over bloggen. Jeg er meget aktiv på instagram @annecathrinebro – det er nemmere og lige ved hånden 😉

Har I fået sendt julekort i år? Det er så hyggeligt med post – selvfølgelig ikke rudekuverterne med regninger, de måtte godt blive væk.

I kan se mange flere søde jule sager fra vissevasse lige her – inden året er omme, har jeg også den fedeste plakat fra vissevasse, som I bare må se. Men mere om det senere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *