Outfit Of The Day #201 50% på overtøj i H&M

stokket
//Jakke – H&M // Tørklæde – RO // Støvler – Pavement // Barnevogn – Stokke Trailz //

Det er ikke tit, at det er mig som får nyt tøj. Valdemar svømmer i nyt tøj, og det er månedens begivenhed, når jeg får! Katrine tippede mig om denne lækre jakke, og at H&M endda havde 50% på overtøj. Jeg smuttede straks i H&M og fandt denne, med mig havde jeg også en pose fyldt med gammelt tøj. så jeg kunne få de famøse 15% oveni.
Jeg klapper i mine hænder over så mange procenter. Det rykker bar’.

Billede // Katrine Guldbæk

10 meninger om “Outfit Of The Day #201 50% på overtøj i H&M”

  1. Lækker jakke! Ser ud til at passe perfekt til årstiden 🙂
    Jeg må også lige høre; er i glade for barnevognen? Vi skal have ny og jeg er lidt forelsket i den der…den er så fin 🙂

    1. Tusind tak 🙂
      Ja! Det er vi! MEN men men, liggemålet er absurt lille. Det er kun 80 cm, så barnevognsdelen er nok ikke så aktuelt for jer nu? Men det bliver jo en klapvogn til foråret for os, og den er lige så lækker. Nu kan Valde næsten ikke være i den længere, og det er så træls, for er hammer glad for den! 🙂 Vogne med drejehjul er et must! Nu har jeg en ekstra vogn til Valdemar uden drejehjul, og jeg savner dem. One drejehjul – always drejehjul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *