Dagen der på..

Så er nattevagten overstået, og det er jeg egentlig glad for. Min krop syntes ikke at det var en særlig god idé at holde sig vågen en hel nat. Jeg fik de vildeste hedeture, ehrm.. Jeg er kun 23, jeg er altså ikke ligefrem klar til overgangsalderen, vel 😉

Nå men, jeg kom da igennem og drak kun én kande kaffe.

 

Da jeg kom hjem kunne jeg selvfølgelig ikke falde til ro, så jeg læste en bog færdig som jeg havde læst hele natten – “Nanna, et andet liv” Den kan godt anbefales 🙂

Hele boligblokken var jo vågen da det blev min sengetid.. Der blev både hamret søm i vægge, støvsuget så ingen var i tvivl, og et par børn eller to på legepladsen. Så jeg fik 2½ times søvn og så stod jeg op.

Jeg er sikker på, at jeg sover godt i nat!

 

Dagens outfit, er en kjole fra superdry – det er en kollektionsprøve som jeg fandt i Salling, og mine ”nye” ballerinaer fra Zara, samt en clutch fra Gina tricot.

2 meninger om “Dagen der på..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *