Lyd og farver er altid et hit

fisherprice

Valdemar har testet det her Soft Kick ‘n Play Piano fra Fisher-Price – Det er beregnet til at sætte fast på tremmer, fx i tremmesengen eller en kravlegård. Vi ejer ingen af delene til Valdemar endnu (vi venter spændt på en seng) Så vi har været lidt “kreative” Men det har stadig været et hit. Valdemar syntes det er hammer fedt at sparke til klaveret, og han bliver ret forundret, at han får det til at spille.

Han er endnu mere vild med at have det bløde klaver foran sig, så han rigtig kan kigge på tigeren. Den får en masse pludreri og savl med på vejen.

Jeg er også vokset op med Fisher-Price, og nu går det videre til Valdemar. De har legetøj i både blødt, kraftigt og slidstærkt. Der er fokus på barnets udviklingstrin og motoriske evner (Nu klapper pædagogen i hændernde) Det jeg nok bedst husker er det klassiske kasseapparat, som jeg kunne få timer til at gå med, da jeg var barn.

//I samarbejde med Fisher-Price//

2 meninger om “Lyd og farver er altid et hit”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *