L’Oréal Paris lækkerheder og en konkurrence

lorial

Efteråret er kommet og det kan mærkes på huden. Min hud bliver lynhurtig meget tør, og det kræver de helt rigtige produkter. Jeg har testet disse hudplejeprodukter fra L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris Nutri Gold Extraodrinary Oil serien giver dig alle oliens nærende og fugtgivende egenskaber til en komplet plejerutine, og tilføjer nu en ekstra spændende nyhed. (Har du set reklamen på TV?)I Korea er Over Night Mask-fænomenet ikke bare en forbigående trend, men et hero-produkt i en optimal hudplejerutine. Derfor er det nyeste produkt fra L’Oréal Paris den koreansk inspirerede ultrafugtgivende natmaske L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask, som plejer huden i dybden, mens du sover. Og det er altså ret smart! Især nu hvor jeg ikke har tid om dagen, til at gå rundt med diverse masker på.

· Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream – Jeg har brugt cremen efter badet, og den efterlader en lækker blød hud. Min hud suger bare cremen til sig. Og så dufter den skønt.

· Gold Extraordinary Oil – en lækker olie til ansigtet. Fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Jeg har også brugt den efter Oil-Cream.

· Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask – G.e.n.i.a.l. – hvad er der mere at sige? Min hud er blevet så blød og lækker. Jeg tager den på efter jeg har fjernet make-up med Micellar Water, og næste morgen er min hud som sagt, bare så lækker.

· Micellar Water – Nem og hurtig til at fjerne make-up med, ingen gnubberi eller fedtethed. Jeg har prøvet mange make-up fjernere igennem tiden. Matas gør mig “halvblind” i 5 minutter efter, og mange andre fjerne bare ikke det hele, medmindre jeg nærmest trykker øjet ud!

· Sublime Gold Radiance Scrub – Jeg har brugt den 3 gange. Fordelt over 3 uger, mere skal der ikke til. Let og lækker scrub til ansigtet.

Konlurrencen er slut

Vinderen bliver trukket i morgen kl 20:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *