Outfit Of The Day #198 Kjolebytte i Butik Gejst

outfit
//Kjole – Masai // Cardigan – Vila // Tørklæde – RO // Støvler – Pavement //

Jeg vil slå et slag for Butik Gejst i Aalborg! En lækker butik med upcoming kunst, design og retro-fund. Samt et hyggeligt hjørne til lækker kaffe og kage.
Men det mest unikke er kjolebyttekonceptet! Der er både high street og high end. Det koster 129,- pr måned for et medlemskab. Kommer du med en high street kjole, Tager du derfra med en kjole i samme kategori. Kjolebytte går ud på, at du kan aflevere de kjoler du aldrig bruger, til noget du vil få mere glæde af. Jeg har byttet mig til denne Masai kjole, og jeg er SÅ glad for den! Byttede den for en Ganni kjole, som jeg kun har haft på 1 gang på 2 år! Og jeg bor nærmest i min “nye” kjole. Det kan virkelig godt betale sig.

Jeg har fundet flere kjoler frem, og jeg glæder mig til at bytte dem.

Billeder // Katrine Guldbæk

6 meninger om “Outfit Of The Day #198 Kjolebytte i Butik Gejst”

  1. Meget flot til dig søde 🙂
    Og sikke et genialt koncept, kjolebyt 🙂
    Sådan en butik kunne jeg godt fristes af at oprette en dag.
    Rigtig god søndag til du og familien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *