Valdemars dåb

dåben
Den 4.10.2015 fik Valdemar sit navn. Vi havde en dejlig dag – men hold da op det er hårdt at holde fest med en lille dreng. Om lørdagen blev Valdemar syg, og vi var en tur forbi lægevagten. Han fik nogle voldsomme hosteanfald – det lød bare så grimt. Vi fik afvide, hvis han får feber, skal han indlægges. Gisp, dåben hang i tynd tråd, men det lykkedes, og Valdemar fik ikke feber.

Vi var 28 stk til at fejre den lille gut, og gaver fik han mange af! Kagen var lige i øjet, og maden var som den skulle være. Nu er vi kommet på den anden side, og kan slappe af igen. Det er nu også dejligt.

Jeg købte min kjole til dåben, til Butiks Sirups fødselsdag og fik Stine Goya kjolen med 50% – Den er jeg bare glad for, og så er den ammevenlig, med åben ryg 😉

5 meninger om “Valdemars dåb”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *