Outfit Of The Day #196 Mor-outfittet

morstilen

//Skjorte – Moss Copenhagen // Støvler – Pavement // Briller – CrossEyes // Ur – Daniel Wellington // Perler – Jane Kønig // Barnevogn – Stokke Trailz // + savl og gylp

Billeder // Katrine Guldbæk

De første outfitsbilleder som mor, og indsmurt i savl og gylp. Sådan er det.. Den ellers sorte skjorte, har altid en hvid plet på skulderen. Det har vel også sin charme 😉 den var nystrøget engang, men nu er den krøllet efter et par amninger. Jeg går kun i praktisk tøj, der er let at få op, så madpakkerne kan pakkes hurtigt ud, til en sulten herre.

Det er også Valdemars første outfitsbilleder, han var ikke helt med på ideen som vi var, han havde mere travlt med at smage på min arm.

Min barnevogn fra Stokke Trailz, er jeg SÅ glad for! Vi bor i Aalborg Centrum, og det er super nemt lige at svinge udenom folk, eller rundt i butikkerne. Den er let at pakke sammen og kan godt være i vores ellers lille bil.

18 meninger om “Outfit Of The Day #196 Mor-outfittet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *