Valdemar Bro

v
11.07.15 kl 02:21 kom han, Valdemar. En hel uge forsinket, og længe ventet. Jeg blev sat medicinsk igang pga. mindre liv den 8. Juli, og var indlagt. Ventetiden var yderst lang og hård, men i sidste ende, er han jo det hele værd. Selvom jeg syntes fødslen var rigtig skod, med grøn fostervand og dykkende hjertelyd i en periode. Og ja, så føles det faktisk som om, at man føder en kummefryser!

Men fødslen er på afstand og livet med Valdemar er begyndt. Han er så sjov og har allerede en skøn personlighed. Bloggen har været lidt på standby, imens jeg fandt mig selv i rollen som mor. Men nu satser jeg på, at jeg er tilbage. Overskuddet er i hvert fald højere, end det har været de sidste 4 uger. Er han ikke skøn? Jeg er i hvert fald solgt til stanglakrids.

20 meninger om “Valdemar Bro”

 1. Velkommen til verden Valdemar <3 hvor er han bare skøn! Og ja det er som at presse en kummefryser igennem en brevsprækken – men når man har dem i armene, er det arbejdet værd 😉
  Knus Camilla

 2. Stort tillykke med en smuk og velskabt søn 🙂
  Det gør mig da trist, at høre, at fødslen ikke var den helt gode oplevelse, men resultatet til gengæld er perfekt 🙂

  Nyd din søn og din rolle som mor.
  Jeg venter gerne til der kommer et indlæg, når du har tiden dertil 🙂
  God søndag til jer.

  1. Tak skal du have 🙂 Blogging bliver lidt hist og her. Men nu tager herren heldigvis længere lure, så tiden skal nok komme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *