Vind ØKO lækkerier fra Urtekram.

vind urtekram-down

En heldig læser kan vinde dette lækre hverdagsluksussæt fra Urtekram. Men først vil jeg fortælle lidt om produkterne. Jeg har nemlig forsøgt mig med Rose serien fra Urtekram, imens en af jer, har mulighed for at vinde Nordisk Birk serien.

Det du kan vinde er; En kæmpe lækker øko pakke til hverdagswelness, som indeholder; Nordic Birch Shampoo 250 ml, Nordic Birch Conditioner 250 ml, Nordic Birch Håndsæbe superfugt 380 ml, Nordic Birch Superfugt Håndcreme 75 ml, Nordich Birch Shower Gel Superfugt 245 ml og Nordic Birch Bodylotion 245 ml – fra mig til jer! (Øverste billede)

Jeg har selv prøvet et par af produkterne, og de er så lækre. Især Nordic Birch håndcremen har jeg været meget glad for, og så har den en perfekt størrelse til håndtasken. Nordisk Birk-serien er skabt med inspiration fra de nordiske birkeskove, og indeholder derfor også ekstrakt af superfugtende økologiske birkeblade og birketræssukker. Samtidig har serien fået en mild duft af kornblomst, udviklet specielt til serien og med øje for dens nordiske ingredienser og inspiration.

Rose serien, som jeg som sagt selv har testet. Seriens duft kommer fra den værdifulde rosengeraniumolie, der er kendt for sine beroligende og særligt plejende egenskaber. Derfor laver de hos Urtekram sit helt eget, virksomme urteafkog af rosegeraniumblomsten, der sammen med den nærende rosenolie forkæler huden, håret og sanserne. En lækker og mild serie, med svage toner af roser. Rigtig lækre sommer produkter.

urtekram-down
Sådan deltager du;

Skriv en kommentar, om hvorfor du skal vinde produkterne.

Følg bloggen på BlogLovin’ her

Konkurrencen slutter den 7 juni kl 22:00

//Samarbejde med Urtekram//

48 meninger om “Vind ØKO lækkerier fra Urtekram.”

 1. jeg skal vinde fordi vi står midt i et helvede af et flytterod så jeg kunne virkelig godt bruge noget forkælelse 🙂

 2. Jeg kunne godt bruge lidt forkælelse da min datter lige har været syg…. ingen søvn til mig.
  Og så er det nogle vildt lækre produkter. Jeg er især glad for håndsæben 🙂

 3. Fordi jeg trænger til at forkæle min krop med naturlige produkter, frem for alt den kemi, jeg straffer den med hver dag 🙂

 4. Jeg har snart fødselsdag,så ville det være lækkert med nogle lækre produkter,som jeg kan pleje min hud med inden sommeren helt kommer. 🙂

 5. Jeg vil gerne være øko-hip og miljøvenlig uden parabener og hvad ved jeg, men sandheden er at jeg bliver for nærig når jeg skal købe det og samtidig er en sucker for lækre duft(stoffer). Måske dette er løsningen på at komme igang med øko’en uden at give afkald på de gode dufte?

 6. Min søde mor skal vinde disse lækre produkter fordi hun er den sejeste kvinde jeg kender. Hun er lige blevet rask efter et længerevarende sygdomsforløb, og hun er samtidig i færd med at afslutte sin PhD og passer sit firma som altid…. Hun er mit største forbillede og jeg vil gerne give hende sådan en lækker gave, som denne <3
  Krydser fingre
  God søndag aften og tak for en god blog!

 7. alle kan pege på gode grunde, og mange sikkert også bedre end mig, men jeg vil alligevel blive meget glad 🙂

 8. Jeg er det seneste års tid begyndt at dyrke væsentligt mere motion end jeg nogensinde har gjort før. Det er jo dejligt 🙂 Men alle de ekstra bade og hårvaske der fælger med,slider desværre også en på hår og hud, så det ville være skønt at prøve disse skånsomme produkter.

 9. Lækkert!

  Jeg sidder begravet i eksamens læsningen, så lidt forkælelse ville bestemt være velkommen! 🙂

  mvh Emma

 10. Jeg kunne godt bruge lidt forkælelse og er vild med at produkterne er økologiske! Det er ikke altid der er penge til det i SU budgettet. Krydser fingre 🙂

 11. Ovenpå 9 mdrs hårdt arbejde kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse, når min søn forhåbentlig bliver ekstern i løbet af de næste par uger 🙂

 12. Produkterne ser rigtig lækre ud, og både min hud og mit hår kunne bruge noget ekstra pleje 🙂

 13. Fordi min hud virkelig ikke er vild med den serie fra Origins som jeg netop har smidt penge efter – øv bøv. Det er åbenbart for skrappe ingredienser som er deri.

 14. Jeg skal helt klart vinde den skønne præmie, fordi jeg om halvanden uge er færdig med min bachelor-uddannelse. Det ville ikke være tosset at fejre det med en ordentlig omgang selvforkælelse ala denne give-away 😀 Krydser fingre!

 15. Jeg skal blot være hjemme denne sommer, og jeg drømmer om lidt selvforkælelse! Derfor krydser jeg fingre for at vinde ! 🙂

 16. Min hud er stadig lidt vintertræt og trænger til en kærlig omgang – og så holder jeg virkelig meget af Urtekrams produkter

 17. Hvorfor JEG skal vinde? Mm, jeg ved ikke hvad der skulle gøre, at jeg fortjener det mere end andre. Måske fordi jeg gled i en død mus i morges (og det sker faktisk uHYGGELIGT tit.. Hvornår LÆRER jeg at se mig for?) og fik nikket en skalle af min yngste datter, du hun ville kysse mig farvel. Avs. Vi bor i øvrigt på landet og har meget gavmilde katte, der gerne leverer deres fangst LIGE uden for døren. Nåja, så er jeg ved at krepere i eksaminer, så et varmt urteKRAM ville være dejligt 🙂

 18. Fordi jeg elsker urtekrams produkter og duften af roser er min favorit. Og min hud og hår kunne virkelig bruge lidt forkælelse her når sommeren har startet!
  Tak for en skøn blog!

 19. Sikke en lækker præmie!
  Jeg skal vinde, fordi jeg lige nu befinder mig i en presset og travl eksamensperiode, hvor der ikke er meget tid til selvforkælelse. Det vil derfor være så skønt at vinde produkterne og tage dem i brug, når jeg får sommerferie om to uger. 🙂

 20. Jeg synes at jeg, ligesom så mange af de andre deltagende fortjener det, skal vinde de lækre produkter, fordi jeg har haft et travlt forår med arbejde, foreningsarbejde og ikke mindst bachelorskrivning. Sidstnævnte kunne jeg heldigvis strege fra min”To do” den 8. maj. Lige nu sidder jeg igen begravet med snuden i bøgerne for at jeg den 12. kan kalde mig Bachelor i Økonomi. Allerede 8 dage efter tager jeg min kæreste i hånden og så flyver vi til Indonesien for at backpacke i fire uger – Og jeg er sikker på, at mit hår og min hud, når jeg kommer hjem derfra, trænger til kærlig pleje ovenpå at have knoklet hele foråret og ikke mindst ovenpå sol og salt en masse 🙂

 21. Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde fordi min hud er ikke så god til ting med for meget parfume og det kunne bare være vildt lækkert at prøve noget nyt, det kunne jo være jeg blev helt vild med det.

 22. Fordi urtekrams produkter er så naturlige og lækre! Og så ville det da ikke være dumt at fejre eksamen med at vinde denne konkurrence 🙂
  Jeg krydser fingre!

 23. Jamen jeg skal da vinde fordi de produkter lyder til at passe til netop mig! Jeg har aldrig prøvet dem, så håber jeg er heldig.

 24. Lækker konkurrence! Jeg håber jeg vinder fordi jeg enormt gerne vil afprøve netop denne serie og jeg samtidig er vild med at bruge økologiske produkter. Samtidig ville de pynte på badeværelset 🙂

 25. Fordi jeg trænger til forkælelse efter en hæslig eksamensperiode (der ikke engang er slut endnu)!

 26. Det lyder som ren – dejlig 🙂 – forkælelse. Ville være skønt at dele med min datter. Og så er de også smukke at se på :-).

 27. Jeg vil gerne vinde fordi jeg rigtig gerne vil have en skoen toese aften med min mor og svigerinde naar jeg tager til DK til sommer.

 28. Jeg vil gerne vinde produkterne til min veninde – hun har fødselsdag lige om lidt, og hun ved hvor få midler jeg pt har til at købe gaver, fordi jeg er ved at flytte. Så hun har faktisk forbudt mig at bruge så meget som en krone på en gave til hende. Hun er ret fantastisk på den måde (og på så mange andre måder også), og derfor vil jeg selvfølgelig gerne give hende en megalækker gave alligevel! Jeg krydser fingre!

 29. Jeg skal vinde fordi jeg som så mange andre, bare gerne vil forkæle mig selv 😀

 30. Det ville være så skønt at vinde. Har haft en meget travlt tid og har brug for at forkæle mig selv 🙂

 31. ★·. Jeg bruger altid “rene” produkter.
  Har hørt meget godt om Urtekram,dog har jeg tilgode at prøve dem. Måske er chancen nu ? ★·.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *