Outfit Of The Day #205 – En “lille” gammel vom

dagens gulemarkeredit

//Kjole – Ganni // Sko – Moss Copenhagen // Ringe – Carré // Ur – Daniel Wellington//

Hva så? Skal vi ikke lige tage et outfit som jeg har glemt at ligge ud? Det er mega gammelt.. Som I nok kan spotte, står jeg med en kæmpe gravid mave. Så gammelt er det simpelthen.

Men stadig aktuelt, da jeg havde kjolen på så sent som i går. Jeg er vild med kjolen, og den flotte farve.  Måske er maven også lidt stor nu, dog ikke så kæmpe som min gravide vom 😉 Åh, jeg kan godt savne den gravide mave lidt, når jeg ser billeder. Alligevel, kommer der nok til at gå et par år, før Valdemar bliver storebror 🙂

Jeg er ikke stoppet med at blogge, dog har jeg lige haft endnu en pause (fåk det er hårdt at være mor og arbejde på fuldtid) Jeg fatter ikke de mødre, som både mestre mor-rollen, blog og et fuldtidsjob! Hatten af for jer! Jeg er stadig i lære som den moderne mor!

Billeder / Katrine Guldbæk

4 meninger om “Outfit Of The Day #205 – En “lille” gammel vom”

    1. Jeg begriber ikke dem, som blogger hver dag med et barn og job! De må virkelig have styr på hjemmet og alt det ved siden af. Jeg er bare DØD når jeg rammer sofaen kl 21 :p
      Glæder du dig ellers til at komme tilbage? Det er jo lige om lidt 🙂

  1. Ha ha ja jeg måtte altså også se mig slået her efter to børn. Bloggen blev der bare ikke tid til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *