Redebyggeri

babyindretning

Den seneste tid, er redebyggeriet for alvor gået i gang! Det kommer sig primært af,  der er for tidlig fødte i min familie – så da jeg pludselig kun havde 5 uger tilbage, til termin. Så fik jeg vældig travlt med at vaske tøj og diverse.

Barnevognen, vuggen og puslebordet er bestilt hos babysam, og nu venter jeg blot på at det kan hentes. Hvilke jeg heldigvis snart kan. Det kribler i fingerne, for at samle vuggen og gøre sengen klar.

Og med sådan en lille pode, der snart melder sin ankomst, skal der jo ikke mangle noget! I går ankom en dejlig pakke fra Dreamsforkids. Mine forældre har givet en babynest fra Fjolletrold og jeg smed lige en uro fra Konges Sløjd oven i hatte – den som er øverst på collagen. Den er utrolig fin, og vil pynte flot i vores soveværelse, over vuggen.

Jeg kan bruge utrolig mange timer på nettet, og finde ting vi bare må eje til ham. Det er sjovt at som ens prioritering ændre sig, jeg vil meget hellere bruge penge på ham, end mig selv. Det er sgu befriende ikke at være så egoistisk længere 😉

10 meninger om “Redebyggeri”

 1. Den kanin er bare så hammer sød!! 🙂
  Må tilstå at jeg også glæder mig til den dag, hvor jeg skal kigge efter ligende ting.

  1. Den er mega sød! 😀
   Det er også hammer hyggeligt (Og dyrt) 😀 Du kan godt glæde mig.

 2. Åh ja kender det alt for godt. Har nærmest ikke shoppet til mig selv siden Lucas blev født 😛

  Jellycat kaninen er SÅ sød og SÅ blød! Lucas har 2 nusseklude derfra med kaninerne og han elsker dem virkelig. Når han skal sove ligger han og nusser sig selv med deres øre. Så dem vil jeg næsten tro han vil anbefale din baby boy når han kigger ud 🙂

  1. Jeg har længe været vild med Jellycat Kaninen, og han skal bare eje sådan en! Havde selv en kaninbamse som barn, og det var bare den bedste bamse jeg havde 🙂

  1. Vi har simpelthen forelsket os i en fin side-by-side crib, som kommer til at stå lige op af min side af sengen.

  1. Det er meget svært 🙂 Jeg skal i hvert fald sidde på hænderne for ikke at blive ved og ved med at bestille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *