Jeg er her endnu

jegerherendnu-down

Godaften ude i stuerne.

Jeg har været meget “blog-fraværende”, og det kom ret pludseligt. Ikke fordi, at jeg ikke vil blogge længere – for det vil jeg! Men hold da op, jeg har bare ingen energi, overhovedet. Faktisk er de fleste dage også ret fyldt op med aftaler, og det er sjældent jeg har en hel “fridag”, hvor jeg bare er hjemme. Når jeg så er ude, og kommer hjem igen, kan jeg snildt snuppe en lur på 2 timer, og være helt groggy resten af dagen. Men nu er energien langsomt ved at vende tilbage, jeg får nemlig også sovet om natten. Hvilke har været lidt sparsomt på det seneste, for lige så snart jeg går til ro, vågner babyen og holder den vildeste tramperfest. Det er skam hyggeligt, men nogle gange ville det være mere behageligt, at opleve om dagen og ikke om natten. Gad vide om han er ved at forberede mig på søvnløse nætter? Ja, jeg gætter bare 😉

Er I stadig med derude? Resten af outfittet får I en anden dag. Billederne er fra i torsdags, hvor jeg var til Carré Lagersalg med Katrine – jeg fik i hvert fald købt en masse herligheder, som jeg allerede har vist frem på Instagram. Nu vil jeg snuse lidt rundt på alle de blogs jeg har forsømt. Jeg er virkelig bagud ifølge BlogLovin’!

16 meninger om “Jeg er her endnu”

 1. Øv det lyder ikke så rart med mangel på søvn, men kan godt forstå at du nyder tramperfesten i maven 🙂
  Du ser skøn ud og den mave er bare så fin på dig 🙂

  1. Nej, tror virkelig kroppen er ved at “lære” søvnmangel, men wow, jeg har virkelig brug for søvnen!
   Tusind tak <3

 2. Du kan tro jeg stadig er med 😀
  Kan SÅ godt huske det! Jeg var også SÅ træt under graviditeten, og det var først 2 uger op til fødslen den kom tilbage hehe. Men godt du kan få sovet lidt igennem igen – de baby’er der er alt for gode til at holde party i provinsen om natten 😉

  1. Dejligt! 😀
   Puha, jeg syntes også jeg sover hele tiden! Så går jeg lige en tur, så skal jeg ha en lur, så laver jeg mad, så skal jeg have en lur! haha. Men han er også mest vågen om natten, så det bliver vist en værre natteravn vi får!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *