Outfit Of The Day #191

dagens åenedit

//Kjole – H&M basis // Blazer – Minimum // Sko – Pavement // Perler – Jane Kønig //

Sikke et herligt vejr vi har haft her i weekenden. Jeg har nydt det meste ude og fået lidt sol på snuden, så dejligt! Billederne er fra i mandags, hvor det blæste en halv pelikan og vinden var så kold. Vi fandt et sted, med forholdsvis læ, men det er ikke nemt i en by som Aalborg! Her blæser næsten altid, syntes jeg. Men nu har jeg også et meget anstrengt forhold til blæst.

Jeg fik forresten kjolen ind af døren den anden dag, den mint grønne fra Mamalicious, men den er alt for lille – faktisk helt lårkort! Jeg skal have sendt den retur, og nu overvejer jeg hvad jeg så skal købe. Den sad desværre slet ikke pænt på mig. Øv!

Billeder // Katrine Guldbæk

5 meninger om “Outfit Of The Day #191”

  1. Haha nej, det er ikke det nemmeste at finde læ i Aalborg 🙂 Men sikke et hyggeligt sted i fandt alligevel 😉 Og ærgerligt med kjolen…

    1. Nej det er bestemt ikke nemt, slet ikke når vi har alt det hår, som skal holdes styr på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *