Outfit Of The Day #190 Åh Anemoner og mudder

dagens anemoneredit

//Bluse – Minimum // Jeans – H&M Mama // Ur – Daniel Wellington // 

I lørdags, da foråret virkelig viste sig fra sin gode side, tog vi en tur til Frederikshavn og gik en tur i Pikkerbakkerne. Der var fyldt med anemoner, så langt øjet kunne se. Jeg elsker anemoner, og har altid gjort det. De pynter skovbunden så flot. Blusen er en olding, som er helt perfekt og ganske ubrugt til den gravide mave. Men der er lige før jeg ikke kan klemme mig i den længere. Så jeg må hellere få den brugt nu!

Jeg kom også til at træde i en kæmpe mudderpøl! Sådan går det, når man ikke kan se sine fødder 😉 Så jeg havde flotte mudret fødder resten af dagen. Elegant er jeg i hvert fald ikke.

16 meninger om “Outfit Of The Day #190 Åh Anemoner og mudder”

  1. Jeg kan kun tænke Ronja Røverdatter, når jeg er omringet af anemoner, og får straks sangen på hjernen. Var det en pige, der gemte sig derinde, kunne det da snildt være “Anemone” der skulle stå på navneattesten 😉

    – Anne.

    1. Åh ja, det er sandt 😀 Jeg elsker virkelig også Ronja Røverdatter <3 og Anemone er et smukt pigenavn 🙂

  2. Ej det går så hurtigt smukke <3 Wau du ser så lækker ud med den skønne mavse. Kan ikke sige det nok ! Dejlige billeder og ser bare ud til at være en super hyggelig tur 🙂

    1. Tusind tak sveske! Ja, det går bare så hurtigt nu! Nu er der kun 10 uger igen, de går helt sikkert hurtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *