Outfit Of The Day #189

dagens 189edit

//Kjole – Vila // Læderjakke – Modström // Tørklæde – RO // Støvler – Pavement // Taske – ebay // Ring – Jane Kønig // Ur – Daniel Wellington //

Ny kjole til mor her! Det er sjovt hvor begejstret jeg kan blive for et nyt stykke tøj – og så var der 25% på oveni. Det kan jeg lide! Jeg er blevet meget glad for kjoler som denne, som viser maven så fint. Skal have fundet mig et par stykker mere inden termin. Det er nemlig så dejligt, med tøj som ikke klemmer – Komfort før mode, sådan lyder det nu. Før kunne jeg godt ha’ et par stiletter på, som var ved at slå mine fødder ihjel, eller et par jeans som var noget stramme. Det er slut, for nu ( 😉 ) Jeg er nu meget glad for denne sammensætning af farver, især mit tørklæde fra RO, kan gøre hvilke som helt outfit lidt pænere.

Billeder // Katrine Guldbæk

24 meninger om “Outfit Of The Day #189”

 1. Hvor ser du bare fin ud Anne-Cathrine 🙂 Og fin din mave er 🙂
  Jeg vil også meget hellere have noget på, som jeg føler mig tilpas i, fremfor noget som bare ser smart ud. Det kan jeg ikke holde ud 🙂

  1. Tusind tak 🙂 Jeg er så glad for maven.
   Det er slet ikke til at holde ud! Hehe, heller komfortabelt tøj og dejlige sko :p

  1. Taaak 😀 Den er noget tydelig nu, den fine mave.
   Jeg glæder mig også til at være lidt fin i stiletter, så føler jeg mig bare mere feminin (og lidt for høj, men det er en mindre detalje)

  1. Mange tak 😀 Det er jeg helt glad for at høre, hehe. Der er nemlig ikke meget tøj, der sidder godt på mig lige nu! Haha.

 2. Amen den smukke mavse der 😀 ! Du ser bare så fantastisk ud 🙂 så lækkert outfit søde 🙂 åh vil gerne se ud som dig hvis jeg end dag får mave på 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *