PrePreggo-Time

prepreggo-down

Før min graviditet, kunne jeg slet ikke se, at jeg var tynd. Det kommer nok fra, at jeg har tabt 30 kg over en årrække, og stadig så en relativ stor pige i spejlet. Nu sidder jeg her, med min store mave og flere kilo på kroppen – Det er jo vanvittigt. Jeg var jo tynd. Når min familie, kæreste eller veninder sagde det til mig, trak jeg blot på skulderene og tænkte “ja ja ikke endnu“. Nu sidder jeg med en følelse, der er lidt skræmmende. Kunne jeg virkelig ikke se det. Hvis jeg kunne se det, ville jeg så ha’ været gladere for min krop? Jeg har aldrig været 100% glad for min krop, men bliver man nogensinde det?

Det jeg oprindeligt ville med dette indlæg, var at kigge tilbage på alle mine yndlingskjoler, som nu er pakket på loftet imens jeg er gravid. Jeg elsker alle mine fine kjoler, og er ret glad for min samling. Alle billederne er under et år gamle. Jeg savner oprigtigtalt at swinge rundt i en flot kjole med strut med en lækker skørte i. Oveni hatten, er jeg blevet meget glad for den mave jeg bære rundt på, det er meget hyggeligt og jeg har altid glædet mig til at blive gravid, men for pokker jeg savner min talje. Nu vil jeg nyde tiden med badebolden, glemme vægten og fokusere på det vigtige i livet, nemlig det liv der spire inde i mig.

Har I en favorit blandt billederne? Jeg kan næsten ikke vælge. Det må blive min sailorkjole fra H&R, den lyseblå fra Edith&Ella og den 60’er inspireret lyserøde sag.

Go’ søndag til jer 🙂

8 meninger om “PrePreggo-Time”

  1. Tak sveske <3 Du har er så ski' god en fotograf <3 Glæder mig til vejret bliver lige så godt igen, så må vi tage nogle billeder, denne gang med mave på.

 1. Du ser virkelig smuk ud – også som gravid. Jeg er fhv ny følger, og har altid troet du var “naturligt” tynd. Jeg blev så nysgerrig efter jeg læste dette indlæg, at jeg har trevlet samtlige indlæg igennem for at se om man på et tidspunkt har kunnet følge dit vægttab. Kan godt se du er slankere end da bloggen startede. Har du ikke lyst til at lave et “før/efter” indlæg? Er nysgerrig på hvor høj du er, hvad du vejede og hvor meget du har tabt? Og ikke mindst hvordan. Hvis du altså har lyst til at dele 🙂

  1. Tusind tak Julie – og hvor er det dejligt at du følger med herinde. Jeg har siden bloggen startet tabt 8 kg, men det helt store vægttab var fra jeg var 17, og så til før min graviditet 🙂 De sidste kilo tabte jeg med 5:2 kuren, du kan evt se indlægget her http://annecathrinebro.dk/?p=2286
   Der står lidt om hvordan jeg tabte de første 20 kilo. Da et før/efter indlæg vil minde lidt om dette, tror jeg først der kommer et, når jeg har tabt babyvægten. Men kan ikke sige aldrig 🙂 Min højde er 178 cm, jeg vejede 99 på mit højeste, og vejede 60 kilo inden jeg blev gravid 🙂

 2. Jeg tror jeg har nævnt det før, men jeg kan heller ikke se, at du nogensinde har været tykkere – du ligner nemlig en, der er naturlig slank. Desværre er det bare utroligt, at det skal være så svært at se det selv! Jeg vejer på nuværende tidspunkt ca. 25kg mere end da jeg blev gift, og kan godt se på billederne nu, at jeg var ganske pæn dengang – men dengang syntes jeg stadigvæk at jeg var alt for tyk!

  Favoritten må være sailor-kjolen med den fine store knold til (totalt drømme-frisure!), men jeg er også ret begejstret for den stor/hvide.

  1. Tak 🙂 Hvor er du sød. Det er virkelig utroligt, at vi ikke kan se det! Jeg vil i hvert fald være meget opmærksom på det fra nu af 🙂
   Åh sailor-kjolen er også stor favorit! Den skaber en masse opmærksomhed også 😉 Der var en pige, i Aalborg som kom hen og spurgte hvorfor jeg var klædt ud. Så kunne jeg roligt fortælle hende, at jeg skam ikke var klædt ud :p

 3. Flotte billeder du godt kan være stolt af! Min yndlings er helt klart den første – bedårende detaljer! Og så jeg ikke stå for den brune med de hvide prikker – minder mig om Julia Roberts i Pretty Woman. (Altså, der mod slutningen, hvor hun er fint klædt på, ikke starten, hvor hun er 80’er-slutty ;-))

  1. Mange tak! 🙂 jeg er også meget glad for de billeder – og kjolerne 😀 den brune minder nemlig rigtig meget om den fra pretty woman, der hvor de er på ridebanen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *