Mama Licious – Rart at føle sig lidt lækker

mamal collage

Mama Licious har rigtig meget lækkert ventetøj, og meget afspejler faktisk den stil jeg havde før jeg blev gravid. Jeg har haft lidt svært ved at finde tøj, som virkelig er mig. Hvad held med den flotte kjole fra Mom2Mom, og har nu fundet fine sommersager fra Mama Licious 

Jeg er helt pjattet med den fine sommerkjole i den sarte mintfarve. Er sikker på den vil være rigtig fin, når jeg bliver lidt sommerbrun og med min store mave. Grunden til jeg også kigger på badedragt er, at jeg skal mere i vandet. Jeg har godt af i af komme i noget varmt vand, med mit lettere irriteret bækkken, og så kan man jo godt være lidt lækker med en sailor inspireret badedragt fra Mama Licious. Jeg har jo en svaghed for sailor-looket, især på grund af de blå farver og striber. Nu kommer jeg ikke til at være højgravid hele sommeren, så det er med at få bestilt disse lækre sager hjem snart, da de fungere jo også fint til foråret, som virkelig viser sig fra den gode side nu. Jeg har i hvert fald lyst til at hoppe i sommerkjolerne med bare ben, nu! Tror altså jeg klikker den mintfarvede sag hjem – jo længere tid jeg har kigger på den, jo mere vild bliver jeg med den. 

Mon der er nogen derude, som har erfaring med hvilken størrelse, jeg bør købe i? Jeg kan ikke benægte at vægten er steget markant og jeg har fået et par store lårbasser. Før brugte jeg small, men nu tror jeg næsten jeg må op i en large. Hvad siger I? Hvordan er ventetøj egentlig i størrelserne?

10 meninger om “Mama Licious – Rart at føle sig lidt lækker”

  1. Den mintgrønne er jo virkelig fin! 🙂 De har generelt noget pænt tøj hos mamalicious, men ærligt synes jeg selv det var for dyrt da jeg var gravid.

    Mht. til størrelserne ved jeg H&M har nogle skemaer man kan følge, altså når du er så og så langt henne i graviditeten skal du gå så og så mange str. op. Måske du kan finde den på deres hjemmeside?

    1. Åh ja, det har jeg egentlig bemærktet! Mange tak 😀 Jeg har et par ventekjoler, da jeg ikke kan klemme mig ned i andet, så jeg forkæler mig selv lidt. Og håber at jeg kan bruge det til næste omgang også 🙂

  2. Sikke nogle fine sager 🙂 Jeg gik en str. op i kjoler. Jeg var gravid hele sommeren og gik stort set kun i almindeligt tøj, de fleste kjoler var skåret under brystet den sommer 😉

    1. Heldige dig 🙂 Syntes ikke jeg finder kjoler med sådanne snit. Der er mere oversize, og så ligner jeg bare et kæmpe telt! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *