10 om hende den gravide #2

10omhende

I morede jer lidt over det sidste indlæg af denne slags, det kan I genlæse her – Nu kommer 10 nye. Mon ikke jeg når at lave endnu et, inden termin.

 • Som jeg nævnte i sidste indlæg, og på instagram: Jeg kan ikke længere se mine fødder.
 • Mine seneste cravings er heldigvis blevet lidt sundere, så som: Jordbær, melon, og ananas. Jeg kan heller ikke spise særlige store måltider længere, men derimod lidt af gangen, mange gange om dagen. Vågner gerne kl 6:30 nu og er hammer sulten! Så skal jeg bare ha’ mad, nu, nu, nu, nu!!
 • Jeg drak meget fanta de første måneder, men nu er jeg blevet meget glad for danskvand med blåbærsmag – det er trods alt meget sundere, end sukkervand.
 • Jeg bliver stadig forskrækket når der kommer et ordenligt spark indefra. Det er fucking freaky! Prøv at vågne ved en fod der losser dig i siden – Der går lidt alien i det. Sorry to say, og jeg kommer helt sikkert til at savne det, når han er kommet ud.
 • Nu når jeg er sygemeldt, keder jeg mig en del, men kan alligevel ikke rigtig tage mig sammen til noget. Heldigvis får jeg besøg indimellem af søde mennesker.
 • Jeg kigger rigtig mange videoer på youtube med søde babyer. Især søde babyer sammen med katte – nok for at berolige mig selv med, at det nok skal gå med baby og Katten Bella.
 •  Jeg spiller meget The Sims, måske er det derfor jeg ikke rigtig for lavet noget.
 •  Jeg er ikke så meget hormonella som jeg var i starten, kun lidt… Lidt!
 • Jeg har lige set det sidste afsnit at sæson 5 i Pretty Little Liars, og syntes der er MEGET lang tid til sommer, når sæson 6 starter!
 • Jeg har lånt min mors MacBook Pro, og er først nu ved at lære hvordan sådan en virker. I forstår ikke hvor mange gange jeg har trykket forkert på @ og endt på en helt anden side. Det har medbragt lidt råb og hysteri (Jeg var jo stadig lidt hormonella, ikk’?)

5 meninger om “10 om hende den gravide #2”

  1. Ja, vi burde jo vide bedre 😉 Det er virkelig alien agtigt, at se hele maven flytte sig! haha. i går fik jeg så kæmpe et chok at jeg stak mig selv i øjet med min mascara 😛

 1. Åh sparkene var det bedste ved graviditeten. Savnede dem enormt allerede dagen efter baby var ude 🙂 Mht. til Mac har jeg det lige omvendt. Har kun haft Mac derhjemme, men på arbejde skal vi bruge Windows og jeg trykker aaaaaltid forkerte genvejstaster! Så frustrerende! Og et sidste -kat og baby skal nok fungere sammen. Vi har en kat der afskyr alle børn og flænser dem så snart hun ser dem. Lucas er hun heller ikke fan af, men hun ved han er en del af familien nu og gør ham ikke noget. I starten ville hun ikke være i nærheden af hverken mig eller ham, men her efter 15 måneder lader hun ham endda røre hende engang imellem, så jeg tror nok de skal blive gode venner engang 🙂

  1. Tror også jeg kommer til at savne det 🙂 Selvom om det er lidt vildt at tænke på, så nyder jeg det virkelig!
   Åh, jeg kender frustrationen! Hvorfor kan det ikke bare ligne hinanden?! Tsk
   Bella har ikke mødt særlig mange børn, og når hun har, er hun ved at skide grønne grise – fordi hun bliver så bange, for de hurtige bevægelser, tror jeg. Men håber hun lære, at ham her altså bliver, og ikke er så farlig, i hvert fald det første år 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *