Komfort og mode, tja?

collage med sko

Jeg har vinket farvel til mine fødder, i den forstand, at jeg ikke længere kan se dem, når jeg står op. I denne omgang er det også blevet en smule svære at nå de små stakler. Jeg har hørt fugle synge om, at det bestemt ikke bliver nemmere 😉 Derfor tyr jeg til komfortabelt fodtøj (gaaab), men det kan sagtens gøres pænt, uden der går for meget sundhedssandaler i den. Jeg har haft et lidt ambivalent forhold til de kære Birkenstock, kan jeg li’ dem eller kan jeg ikke? Nu er jeg kommet der til, at det kan jeg godt. Jeg er også pædagog, så andet ville jo være mærkeligt, med en vaskeægte pædagog sandal. Jeg har fundet et par sandaler på Spartoo.dk, de har et stort udvalg af sko samt sandaler.

Jeg har også skænket de populære espadrillers en tanke, da de kom frem for nogle år siden tænkte jeg “nej, nej, nej” – men her har jeg også ændret mening. Jeg er ret forelsket i disse fra Nome Footwear. De ser ud til at være lette at komme i, det er både praktisk nu, men også når jeg har en baby på armen. Ellers er der de helt klassiske flade brune sandaler, som jeg også overvejer at klikke hjem.

Hvad tænker I? Birkenstock, Espadrillers, eller den klassiske?

4 meninger om “Komfort og mode, tja?”

    1. Har også klikket parret hjem med 2 remme og i brune. Nu glæder jeg mig bare til at modtage dem! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *