Barnevognskøb – Stokke Trailz

stokke-trailz-I går var vi ude og bestille barnevogn – eller, det er faktisk en kombivogn! Denne lækre herlighed fra Stokke. Nemlig deres nyeste model, Stokke Trailz. Jeg syntes den er så fed og lækker, jeg glæder mig helt vildt, til at gå lange ture med den. Vi var ude i Babysam, som ligger i Aalborg City Syd, vi fik god service og en god pris – For man er ikke ordenlig nordjyde, før man har banket prisen lidt ned. Vi bestilte den i Black Melange, da jeg mest er til den farve.

Vognen er en barselsgave fra mine forældre. Det er helt vildt, men krævede også lidt overtalelse til min mor, som er rendyrket Odder-fan, men Odder passer bare ikke til vores behov lige nu. Vi bor i centrum, i toppen af opgangen (uden elevator) – og da jeg kommer til at gå rigtig mange ture, inde i centrum, er det ikke smart med en kæmpe slæde af en Oddervogn. Jeg kommer til at sætte stor pris, på de svinghjul – det er jeg sikker på!

Hvad syntes I? Er den ikke læks?

6 meninger om “Barnevognskøb – Stokke Trailz”

 1. Jeg har aldrig overvejet den grundet liggemålet. Lucas er 1 år og fylder næsten sin Oddervogn ud. Men nu har vi også 2 forskellige behov faktisk nærmest i hver ende af skalalen. Jeg bor i hus, Lucas sover ude i vognen hver dag både hjemme og i dp og vores bil er stor nok til den ikke skal skilles af for at komme derind. Jeg kan godt se Stokke modellen er mere handy, når den skal op og ned af trapper. Svinghjulene har jeg på vores klapvogn -dem bliver du glad for 😀

  1. Lige præcis. Det havde været et helt andet valg, hvis vi ikke boede i centrum, på den måde vi gør. Der er ikke mulighed for at han kan sove ude. Kun når jeg går tur. Mine svigerforældre har en gammel vogn, som han vil kunne sove i, når vi er på besøg der. Og så køber vi nok en brugt en, som kan stå i dagplejen, når vi kommer så langt 😀

 2. Overvejer også en stokke trailz. Har dog ikke helt ku’ gennemskue, hvad forskellen er på den og crusi. Ved du, om klapvognsdelen kan lægges mere fladt ned end i crusi’en? Har de 2 modeller samme liggemål (80 cm?) i barnevognsdelen? Jeg bor også i byen og på 3. sal uden elevator – havde derfor egentlig tænkt jeg skulle have en kombivogn med lift men måske jeg bare kan bære barnet op i voksiposen.

  1. Beklager at jeg først svare nu.
   Forskellen på stokke trailz og crusi er, at trailz er med luftdæk, og større hjul. Den er bedre at køre “off road” med. Ved ikke hvordan klapvognsdelen er på crusi, men syntes den kommer godt ned på vores trailz.
   Barnevognsdelen er den samme – 80 cm. Jeg bruger barnevognsdelen som lift, og løfter Valdemar op i lejligheden i den. Da jeg heller ikke vil lade den stå i opgangen. Der står stellet blot klappet sammen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *