Outfit Of The Day #185

dagens blonder

//bluse – mbyM// briller – CrossEyes // smykker – Jane Kønig// ur – Daniel Wellington//

Jeg er her og med vokset ud af mine jeans. Og hoppet i ventebukser, som er meget mere behageligt. Det skal ikke presse, nogen steder!
I dag har vi været til misdannelses scanning – Gud, hvor jeg hader det ord! Men alt så godt ud, og han trives “derinde”. Bare fra i sidste uge, hvor billederne er taget, er jeg blevet meget større, og det er han også. Han bokser løs derinde, og det giver mig stadig et chok hver gang. For den følelse, er yderst særlig og meget underlig. Men også rigtig dejlig, for så ved jeg, at han stadig er der.

Billeder / Katrine Guldbæk

5 meninger om “Outfit Of The Day #185”

  1. Det er da også et dårligt ordvalg! Jeg var til gennemscanning det lyder da mere humant. Men hvis man ikke havde set hvad der var derinde, ville man tro det var en alien. Den følelse af noget der bevæger sig indeni en, er virkelig mærkelig – men også rar når man ved, at det er den skønneste lille baby der er på vej <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *