Den tørstige hud…

vintertørhudJeg er simpelthen nød til at tippe jer om de fantasiske produkter jeg fik i julegave. Min hud er bare tør! Og det bliver bare værre i vinterperioden. Jeg vil ikke klistre min krop ind i parabener og andet skidt, især ikke nu, hvor jeg er gravid. Den her bodybutter, er mildest talt genial. Den giver fugt og er ikke fyldt med alt det skidt + uden parfume. Den efterlader bare min hud helt blød og lækker. Olien smøre jeg på bagefter, så min hud, som bare strækker sig rigtig meget pt. – kan følge med. Om det forhindre strækmærker? Sikkert ikke, der er jo genetisk og kommer inde fra. Men jeg forebygger og har en smidig hud. Jeg har helt sikkert tænkt mig, at forsætte med produkterne, også efter jeg har født.

Nu mangler jeg bare at finde en læbepomade, der kan styre mine altid tørre læber. Har I nogle tips?

4 meninger om “Den tørstige hud…”

  1. En god bodylotion er guld værd i disse klode tider!

    Jeg kan ikke gå rundt uden håndcreme og læbepomade i tasken her om vinteren. En læbepomde, som jeg er blevet ret glad for er Maybellines ‘Baby Lips Mint Fresh’. Der er ingen pigment i, som er der i nogen af de andre versioner.

    1. Ja! Det er det virkelig. Jeg har bare altid tørre læber, jeg må lige tjekke maybellines ud! 🙂 Tak for tip

  2. Den eneste rigtige læbepromade er altså Aloe Lips – kan du huske hvor mange problemer med sprækker i mundvigene samt på læberne! Det den eneste der virker 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *