10 om hende den gravide.

øh

 • Jeg er gråhåret! .. Nu vel, jeg er brunette men nu hvor jeg ikke længere farver hår, er der altså begyndt at komme MANGE grå hår til syne. Jeg har en stribe ved det højre øre, som gør mig meget Silver Fox.. Eller Cruella De Vil! for..
 • Jeg er virkelig blevet hormonella! Og jeg skal love jer for, at temperamentet er fundet frem.
 • Jeg er yderst glemsom, tabte f.eks. nøglerne til lejligheden, postkassen og min cykel før jul. Og jeg kunne bare ikke huske, hvor ekstra nøglen lå til cyklen. I weekenden fandt jeg den, i mit gamle penalhus..
 • Jeg sover tungere end nogen siden før. Jer der har fulgt med et stykke tid, kan måske huske at jeg har haft noget af en søvnrytme, med søvngængeri, snakkeri og søvnløse nætter. Der er slut nu, nu kan jeg næsten sove fra alt, og har ikke gået i søvne meget længe.
 • Jeg har de mærkeligste drømme, f.eks. en hvor jeg føder min søn med et meget stort hareskår, der fylder hele hovedet.
 • Jeg elsker æbler, enten de helt grønne eller de meget røde. Jeg skal lige dufte til dem, inden de kommer i posen.
 • Chokolade! Jeg elsker chokolade, og det var jeg ikke sææærlig vild med før. Det skal helst være med daim, eller en sneakers.
 • Daim is er også min store svaghed.
 • Jeg kan ikke fordrage smagen af Coca Cola, før elskede jeg en kold Coca Cola. Nu skal det bare være appelsinvand eller lemon.

21 meninger om “10 om hende den gravide.”

  1. Jeg taber også bare alt. Tabte min iphone 5 på fortorvet en sen efterårsaften, dét var smerte fuldt!
   For pokker de drømme er mærkelige! haha :p

 1. Haha, jaaaa – du troede nokm at din søn ville få en coladrikkende brunette-mor med god tålmodighed, som kunne lade chokoladeskålen gå rundt..
  .. Og stedet får han en sneakers-høg med gråt hår og et vildt temperament, sikke da 😀 Haha, ej, pjat – herligt indlæg 😀

  – Anne

  1. Haha, jamen du har jo ret kære Anne! Jeg er en sneakers-høg med gråt hår og vildt temperament! 😉

 2. Ja, det er ikke altid lige sjovt at være gravid 😉 Det er mega unfair, at man sover helt fantastisk når fremtiden bringer mere søvnmangel end nogensinde før. Det er altså ikke gdot palnlagt!

  I øvrigt – bare til fremtidigt brug. Folk som har det tæt inde på livet bliver tit kede af betegnelsen hareskår … Den korrekte betegnelse er læbe-ganespalte. Ja, det er en lang betegnelse, men ikke desto mindre den bedste. Som mor til en søn, der er født med læbe-ganespalte kan jeg nok desværre ikke lade være med at nævne det 🙁

  1. Åh det er jeg virkelig ked af! Det havde jeg slet ikke tænkt over 🙁 Det er også virkelig en yderst underlig drøm, der bliver ved og ved med at komme. Heldigvis kan læbe-ganespalte laves så fint.

 3. Stort tillykke med det hele 🙂
  Mest med din kommende søn og alt det andet høre til en god og uforglemmelig tid 🙂
  Nyd ændringerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *