Mens vi venter..

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1// 1 – 289,-// 2 – 403,- // 3 – 240,- // 4 – 403,- // 5 – 289,-// 6 – 289,- //

Maven vokser og vokser. Men der er alligevel et stykke tid til, at han kommer ud og siger “Go’daw” – imens er jeg meget fristet, af de mange flotte kjoler på Asos. Der er som om, at de er lavet til mig. Blonder, kraver, priker! Elsker det hele, men realiteten er jo, at tøjet kun bliver brugt ganske kort tid, og pengene vil jeg heller bruge på ham den lille, når det kommer til stykket. Jeg ender nok med et par af kjolerne på collagen, jeg har allerede en – som jeg fik i julegave. Nemlig den mørkeblå med hvid krave. Den er bare så blød og behagelig! Tror jeg kommer til at bo i den, de næste måneder 😀

16 meninger om “Mens vi venter..”

 1. Den mørkeblå er så meget dig og så fin.
  Ih det må være sjovt sådan at skulle finde tøj til maven og så er det jo en fantastisk undskyldning for at købe nyt ;b

  Pernille

  1. Den er virkelig spot on 😀
   Ja, det er i hvert fald en god undskyldning, når bukserne ikke længere kan lukkes 😉

 2. Fine kjoler 🙂

  Jeg fortrød den gang jeg var gravid at jeg ikke gjorde mere ud af klæde mig selv i smukke kjoler som virkelig fremhævede maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *