“Ugly” sweaters trend

sweatersStylepit holder et vildt januar udsalg med 40% – 50%  – der inde fandt jeg så de her flotte sweaters. Eller ugly sweaters, som andre nok vil kalde dem. Jeg syntes de er så hyggelige, i denne kolde/blæsende tid. De er nemme at pifte op, og jeg vil klart vælge en skjorte med en flot krave. Det kan være en længere skjorte som denne, hvor den vil stikke et stykke ud. Eller det mere klassiske valg for mig, med en mere detaljeret krave – den såkaldte “blogger krave“.

Der er altså gået et trend i de “grimme” sweaters, der holdes endda ugly sweaters-fester, sådan en vil jeg gerne inviteres til en dag! 😉

PS: Tusind tak for de dejlige kommentarer om min bule! Nu vil jeg smutte på job. Arbejde lige 17 timer i går, så jeg “nøjes” med 9 i dag. Go’ dag til jer 🙂

 

2 meninger om ““Ugly” sweaters trend”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *