Busy-bee.. eller.

Det er ikke engang fordi jeg har mega travlt, jeg går i skole og arbejder efter skole, så skal jeg også være veninde, datter, søster og det vigtigste, så er der en Jonas jeg rigtig gerne vil bruge min tid med. Og Bella, hende skal vi ikke glemme!

Syntes ikke der er nok timer i døgnet, i går tog jeg afsted 7.40 og var først hjemme 22.30, pyh. Og jeg vil også gerne sove, lidt.

I dag har jeg heldigvis fri, men det betyder ikke at kalenderen er tom. Skal først til fod-dame og så lige ses med en veninde 🙂

Men aftenen er fri og det glæder jeg mig til!

Udover det så spænder jeg simpelthen alt for meget i min krop, at jeg fortiden døjer utrolig meget med spændingshovedpine.. Hvilket giver mig både kvalme og gør mig svimmel. Er der nogle af jer, som har erfaring med spændingshovedpine? Jonas giver mig massage hver aften, hvilket hjælper lidt men næste dag er jeg helt spændt op igen..

 

I får lige et bette billede fra i fredags, hvor jeg lige hurtigt var til sommefest på pædagogseminariet. Jeg var nok den mest ædrue til festen, men det var sgu sjovt alligevel! 🙂

 

2 meninger om “Busy-bee.. eller.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *