Outfit Of The Day #172 MUFFEN er tilbage

polkaedit//Kjole – H&R // Petticoat – Hell Bunny// Tørklæde – RO // Cowboy jakke – H&M//

Hvor er det dejligt at læse, at jeg ikke er den eneste julegris derude! Trangen til jul har dog været lidt mindre i dag, da vejret bare har været skønt, køligt – men skønt! Jeg har i den køligere tid, været mig bekendt at hive muffen frem fra vinterhi. Jeg fik den for et par år siden, af mine svigerforældre, og jeg knuselsker den. Historien bag er også, at jeg som barn elskede Gemyse fra Nissebanden, og hun havde jo en muffe. Jeg havde en hvid muffe som barn, og nu har jeg denne. Så lidt jul kom der alligevel ind over indlægget – haha. Jeg kan slet ikke kontrollere det længere. Tror jeg går ud og laver noget julete! (Skrev jeg ikke lige, at trangen var mindre i dag?…)

Billeder: Katrine Guldbæk

20 meninger om “Outfit Of The Day #172 MUFFEN er tilbage”

 1. Hvor er den kjole bare skøn! Snittet, prikkerne, tyllen åh den er skøn 🙂 Gemyse var min helt den gang nissenbanden i Grønland blev vist første gang – idag er det mere puk der er den seje 😉 haha

  1. Jaa den er så skøn, og den får mig til at føle SKØNT 😀
   Gemyse var så yndig, elskede hende! 😀 Men Puk var nu også rimelig cool 😉

 2. Haha det ser ikke ud til at julen er helt væk 🙂
  Jeg er helt vild med din kjole. Den er så fin og skørtet er bare så lækkert 🙂

 3. Nu har jeg kigget med i et stykke tid, og jeg bliver simpelthen nødt til at sige, at hvis jeg kunne bytte hår med én, så skulle det være dig! Du har simpelthen det smukkeste hår, jeg nogensinde har set 🙂

  1. Tusind tak Simone, det er simpelthen et dejligt kompliment! Det har været en proces for at få håret i den længde igen! TAK TAK TAK 😀

 4. Ih, SÅ fint og gennemført. Du bær den strutkjole så flot. 🙂

  Jeg havde også en muffedisse som barn (lavet af min momse faktisk, min Barbie havde en der matchede ;)) og da jeg stødte på en for nogle år tilbage måtte jeg også bare have den. Måske jeg også skulle se at få fundet den frem igen. 🙂

  1. Taak 😀 Tror aldrig jeg får nok strutskørter. Det syntes jeg du burde, så kan vi skabe et nyt muffedisse trend 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *