Jeg har en tilståelse..

tilståelseJeg har lyttet til julemusik de sidste 14 dage. Jeg er en julegris! OG kan slet ikke vente til den 1. december. Det sker lige så sikkert om amen i kirken, at jeg bliver i julestemning når efteråret er godt i gang.

Et år, da jeg var 13, pyntede jeg endda mit værelse op i september måned – ja, det er lige overdrevet nok. Men det kan ikke beskrives hvor meget jeg elsker jul. Nu er vi flyttet i en ny lejlighed, og jeg øjner MANGE muligheder for en flot dekoreret lejlighed d. 1 december. Selvfølgelig med et stort juletræ, (ægte vel og mærket!)

Håber ikke jeg er den eneste – er der andre jule glade grise derude? Øf øf. Det hjalp bestemt ikke, da der tidligere på ugen var flæskesteg med hele molevitten på job! Puha, der blev sunget julesange på vej hjem 😉

16 meninger om “Jeg har en tilståelse..”

  1. Jeg nærmest sidder på hænderne for ikke at tænde for julemusikken 🙂 Jeg elsker også jul, og glæder mig som altid meget. Dog er jeg lidt bekymret for, om husbonden ville forlange skilsmisse, hvis jeg satte julemusikken på allerede nu, så jeg venter lige lidt endnu 😉

    1. Uha, det kan vi ikke have! Så er det vist bedst du venter lidt endnu. Man må godt starte sidst i november! 😉

  2. Jeg cyklede lige forbi Netto og der havde de små juletræer som er perfekt til en lille lejlighed og tænkte faktisk at det ville være hyggeligt, men det blev ved tanken 🙂

  3. Tsk… Hvad???, jeg starter med jule tegnefilm allerede i Juli måned. Elsker når der kommer en ordentlig regnvejrs dag i sommerferien, for så juler jeg helt vildt 🙂
    /Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *